Uz ovakva sniženja brzo ćete pronaći svoju idealnu novu torbicu!

Piše: Marketing

Trebate novu torbicu? Modnih dodataka nikad dosta, a sniženja na asortiman torbica u Deichmannu uvjerila su nas da uvijek možemo pronaći mjesta za još jednu! Razgledali smo ponudu i pronašli najljepše modele koje želimo kombinirati u ovom prijelaznom razdoblju, a odlično će izgledati i s dolaskom toplijih dana!

Klasika u crnoj!

Svima je poznato kako je mala crna haljina vječni klasik i najsigurniji odabir kada nismo sigurni što obući. Kada je riječ o modnim dodatcima, ekvivalent maloj crnoj haljini upravo su elegantne kožne torbice u crnoj boji koje ćemo nositi svakodnevno. Modele crnih torbica koje je za ovu sezonu pripremio Deichmann odlikuje jednostavnost, ali gotovo svaka od njih dolazi uz zanimljiv detalj kako bi izgledale svježe, moderno i zanimljivo. I ove sezone održao se trend malenih torbi za nošenje na ramenu koje asociraju šarm devedesetih i ranih dvijetisućitih, a baš takve najtraženije modele u Deichmannu ovog mjeseca možete ugrabiti po posebnim sniženim cijenama.

Neutralno ne treba biti dosadno!

Torbice u neutralnim nijansama koje sežu od bijele do tamnijih nijansi smeđe i okera jedan su od najtraženijih modnih dodataka kroz cijelu godinu. Dame koje u svom outfitu žele izbjeći dosadu i neutralnost često zaziru od torbica ove palete boja, ali mi smo u Deichmannu pronašli torbice u nosivim nijansama koje dolaze uz veliku dozu razigranosti i zabavnih detalja. Kombinirane teksture i dezeni, dodatci jarkih boja te igra kontrasta u ovim modelima koje smo pronašli na sniženju, pronaći će mjesto u ormaru gotovo svake žene!

Sloboda rukama!

U posljednjih nekoliko sezona svjedoci smo velikog povratka ruksaka koji su uz svoju utilitarnu funkciju poprimili i modnu vrijednost! Predivne ruksake različitih brendova u Deichmannu možete pronaći u gotovo svim bojama i materijalima – od crne koju možete nositi uvijek, do nježnih nijansi ružičaste i lila kože koja će zazivati što brži dolazak proljeća! Deichmann asortiman donosi idealan ruksak za sve potrebe pa ćete lako pronaći idealnu veličinu i funkcionalnost kako bi pri odlasku u grad izgledali moderno i beskrajno bezbrižno!

Posjetite Deichmann trgovine jer vas od 12. do 14. februara očekuje sniženje na sve nesnižene modele torbica koje možete kupiti uz 20% popusta! Sada je pravo vrijeme da svoj ormar obogatite kvalitetnim i trendi torbicama koje ćete nositi iz sezone u sezonu!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti