Predstavljamo liniju Bademove kozmetike za djecu iz Pharmameda: Bademova krema dobila je pojačanje, a porodice nove saveznike za zaštitu i njegu kože

Piše: Marketing

Brojne dobre navike, pa i one o njezi kože, prenose se s koljena na koljeno. Tako je i Bademova krema za djecu iz Pharmameda, skupa s najbližim prijateljima i familijom, dočekala dolazak brojnih mama i beba iz porodilišta u njihove domove. Bila je dio prvih nježnih dodira, brinula je o osjetljivoj koži beba  s kojima je skupa prerastala pelene, štiteći ih od vlage i osipa, a ostala je dio obavezne njege brojnih mališana do polaska u školu, pa i kasnije. I tako generacijama.

Staroj, dobroj Bademovoj  kremi, koja uživa veliko povjerenje potrošača, nedavno su se pridružila dva nova člana porodice, Bademova Baby soft krema i Bademova krema kod pelenskog osipa, koje s jednakim kvalitetom i ljubavlju uloženim u njihov razvoj nastavljaju brigu o koži beba, djece, ali i i odraslih.

Nastali su na osnovama uspjeha i kvaliteta Bademove kreme za djecu, koja je zaslužna za brojna sretna i zadovoljna lica, te cijelu „armiju“ vjernih potrošača. Oba nova proizvoda su proizvedena prema strogim uslovima farmaceutske industrije, dermatološki su testirana u Evropskoj uniji i ne sadrže paraben.

U Bademovu Baby soft kremu stalo je  150 ml nježnosti, koje ova krema duguje ekstraktima nevena i bademovog ulja koji su poznati po svom umirujućem i blagom djelovanju na suhoj dječijoj koži, te hidratizirajućim emolijensima koji dječiju kožu čine vlažnom tokom cijelog dana. Sudeći po sastojcima i njihovim efektima, i roditelji će sigurno imati svoje prste u njoj.

Bademova krema kod pelenskog osipa donosi 75 ml efikasnosti za rješavanje pelenskog osipa. Stvara učinkovit zaštitni sloj na koži, sprečava i smiruje crvenilo kože na osjetljivim mjestima kod dojenčadi i male djece.

S novim proizvodima, koji predstavljaju spoj tradicije i kvalitete, uspostavljena je i zaokružena linija Bademove kozmetike za djecu u čijim blagodetima može uživati cijela porodica i neke nove generacije. Na ovaj način kompanija Pharmamed dodatno se približila korisnicima, a njen asortiman, poznat po kvalitetu, dodatno je obogaćen.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti