Dukatos grčki jogurt sada dostupan s novim okusom jagode

Piše: Marketing

Osvježavajuća jagoda sastojak je koji se savršeno spaja s obožavanim kremastim grčkim tipom jogurta, čineći ga pravom delicijom.

 

U razvoj svakog novog proizvoda, pa tako i ovog, ulažemo svoje znanje i iskustvo s ciljem proizvodnje ukusnog, zdravog i stabilnog proizvoda. Naš novi okus Dukatos grčkog jogurta od jagode pruža nešto novo potrošačima te je odličan izbor za one koji vode brigu o svojoj prehrani i zdravim navikama“, istaknuli su iz Lactalis BH.

 

 

Dukatos, grčki tip jogurta, omiljen je zbog svoje guste i kremaste teksture i bogatog okusa koji će osvojiti i najizbirljivija nepca. Jagoda u kremastom grčkom jogurtu pružit će nezaboravan užitak i neodoljiv okus, a u njegovom okusu uživat će svi uzrasti. Idealan je izbor ako želite obogatiti svoj doručak ili međuobrok s jogurtom koji je lagan te bogat hranjivim sastojcima.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti