Pogledajte naš izbor modnih dodataka za najromantičnije proljeće do sad!

Piše: Marketing

Ovo proljeće rezervirali smo za najljepše modele obuće i torbica u neodoljivim, „sladolednim“ nijansama roza, lila, plave i žute. U potragu sa savršenim parom patika i salonki zaputili smo se u Deichmann i tamo pronašli savršene modele. Salonke ili patike, jedno je sigurno – odaberete li neke od ovih nijansi, ovog proljeća bit ćete zamijećeni.

 

Trendy i udobno

Sportski izgled ne treba biti baziran samo na neutralnim nijansama. Ovog proljeća birajte neodoljive pastelne modele. Fila patike u nijansi breskve čine nam se savršene za svakodnevno nošenje. Za zaljubljenice u boju tu je i model Graceland patika zanimljivog multikolor uzorka, a u Deichmannu smo pronašli i predivne Fila patike ravnih poplata u savršenoj nijansi nebesko-plave. Ovakav model s lakoćom kombinujemo uz trendi blejzere pastelnih boja, a sjajno će izgledati i sa suknjama i haljinama!

 

Ženstvenost bez premca

Deichmann je pripremio najslađu ponudu proljetnih salonki u nježnim nijansama. Ove udobne i svestrane cipele bit će vaš omiljeni izbor za odlazak na posao, izlazak ili odlazak na kafu. Nama je za oko zapeo model poluotvorenih salonki u žutoj boji s optimalnom visinom pete. Za one koje prate trendove, tu su salonke u mint boji, kao i jedan od najtraženijih modela cipela ovog proljeća – slingback salonke visokog sjaja, koje u Deichmannu možete pronaći u najtraženijim bojama – lila, žute, zelene te roza.

 

Mini torba glavu čuva

Svoj proljetni outfit zaokružite i pripadajućim modnim dodatcima u nekoj od neodoljivih pastelnih nijansi. Najljepši modeli torbica za nosanje na ramenu ove sezone dolaze s efektnom zlatnom drškom. Ako ste u potrazi za upečatljivom torbom s kojom ćete se istaknuti u moru bež i crnih torbica, birajte modernu, svijetlo plavu torbicu. Osim toga, hit sezone svakako su i mini torbice retro izgleda, a ako ovog proljeća tražite upravo takvu – posegnite za predivnom ružičastom torbicom od imitacije kože.

Ovog proljeća svoju modnu inspiraciju nađite u šarenim modelima cipela i torbi koje je za vas pripremio Deichmann. Ponudu razgledajte na zvaničnoj web stranici, a zatim se uputite do najbliže Deichmann prodavaonice i izaberite svoj savršeni, novi modni dodatak.

 

Pročitajte još