Potamnite prije svih na plažama Hurgade! Direktnim letom iz Sarajeva na plaži Crvenog mora!

Piše: Azra

Dok je kod nas kišovito, oblačno i tmurno vrijeme koje negativno utiče na raspoloženje većine stanovnika naše zemlje, u egipatskom gradu na moru, Hurghadi trenutno je temperatura 35 °C. Dakle, pravo ljeto! Stoga, ljetujte prije svih i pripremite ten za ljetne haljinice i majice, odnosno za ljeto koje će kod nas tek doći za dva mjeseca.

Iskoristite nevjerovatnu ponudu turističke agencije Relax Tours i otputujte već 24. maja u trajanju od 8 ili 12 dana, na destinaciju koja će biti hit ljeta 2022. godine. Priuštite sebi odmor iz snova i uživajte osam dana na pješčanim plažama, kupajte se u moru koje je već sada toplo oko 25 °C i sve to za samo 799 KM u koje je uključena all inclusive usluga.

Osim toga, Relax Tours je ove godine obezbijedio termine 13. maj, 20. maj i 24. maj za putovanje na ekskurziju u Hurgadu direktnim letovima iz Sarajeva za sve srednjoškolce, studente i profesore po nevjerovatnoj cijeni od samo 759 KM.

Osim što ćete priuštiti sebi nezaboravnu ekskurziju, ljetovanje, nezaboravan provod, imaćete priliku i obići sve znamenitoste ove čuvene afričke zemlje. Relax Tours je obezbijedio fantastične fakultativne izlete po vrlo povoljnim cijenama. Sa stručnim vodičima moći ćete posjetiti sve čari Egipta uključujući plovidbu brodom do čuvene Orange bay plaže, odlazak džipovima u pustinju, obilazak beduinskog sela, jahanje kamila, vožnja kvadova, show sa delfinima, ronjenje u Crvenom moru, obilazak Rajskog ostrva, Luksora, Hurgade, Kaira i naravno neizostavnih egipatskih piramida.

Ukoliko još niste bili na godišnjem odmoru, sada je pravo vrijeme da to učinite, jer ovo je ponuda koja se ne odbija – osam dana ljetovanja u Hurghadi za nevjerovatnih 799 KM i to direktnim letom!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti