Importanne centar proslavio 12-ti rođendan uz dječiju modnu reviju, modnu reviju za mame, te bogat i zabavan sadržaj za sve posjetitelje

Piše: Azra

Importanne centar, centar modernog življenja 07.05.2022. godine obilježio je svoj 12.-ti rođendan i tom prilikom je za sve posjetitelje organizirao veoma bogat zabavni program i jedinstven sadržaj kao i mini svečanu proslavu.

Mali manekeni Novamas modne agencije, predstavili su novitete već dobro poznatih brendova Blukids, Lindex, Upim, Tiffany i Carpisa a posebnu atmosferu su napravile su i mame malih manekena koje su po prvi put uradile modnu reviju za brend Ulla Popken. Modna revija za mame nastupila je također pod organizacijom modne agencije Nova Mas simpatičnog naziva MAMASITAS.

 

Svi posjetitelji su imali priliku da dobiju besplatan cjelodnevni parking tokom dolaska u Importannne centar kao i da budu nagrađeni za svoj dolazak. Naime, Importanne centar u suradnji sa svojim brendovima Frizerland , Inoma Concept store, Cosmetic Market, Carpisa, Blukids, Tiffany, Lindex & Upim obezbjedio je preko 30 poklona iznenađenja za svakog posjetitelja u čast proslave 12-og rođendana Importanne centra.

Kako slavlju nije kraj malim manekenima je na kraju programa upriličen i slatki stol gdje su se mališani i manekeni nastavili zabavljat nakon završenog programa. Dodatno napominju iz Importanne centra da je sve posjetitelje tog vikenda očekivao besplatan cjelodnevni parking a samim tim posebne ponude i popusti njihovih brendova: Frizerland, Lindex, Tiffany, UPIM,, Blukids,, Carpisa & Carpisa GO, Penti BIH, KARE BIH a u KS Ekskluziv svaku sve dame je čekalo posebno iznenađenje…

Svi posjetitelji koji tokom mjeseca Maja obave kupovinu u Importanne centru imat će priliku da na kraju ovog mjeseca osvoje poklon putovanje za 2 osobe koju dodjeljuje Turistička agencija Kosmopolit & Importanne centar Sarajevo.

Iz Importanne centra navode da će se proslava 12-og rođenadna njihovog centra nastaviti i kroz cijeli mjesec a već polovinom mjeseca maja će vas obradovati novim imenima koji spremaju veliko otvaranje svojih prodavnica u ovom shooping centru. Kompletna organizacija proslave 12.-og rođendana i ovog puta povjerena je marketinškoj Agenciji WE koju vodi vlasnica Vildana Žuga kojoj se ovom prilikom i zahvaljujemo na pozivu i organiziranom kompletnom ugođaju nevjerovatne proslave 12.-og rođendana Importanne centra.

Pročitajte još