Baš ZA TEBE! Pogledaj novu, neodoljivu kolekciju obuće!

Piše: Marketing

 

 

Patike s platformom, court modeli, sportski look, chunky loaferice –  Idealnu obuću za sezonu pred nama pronašli smo u Deichmannu. Kolekcija obuće ZA TEBE donosi  mladenačke, udobne i modele najtraženijih trendova na police Deichmann prodavnicama diljem zemlje. U predivnim modelima pristupačnih cijena posebno će uživati dame koje prate trendove i u ovoj sezoni žele isprobati različite stilove obuće.

 

Udobnost na prvom mjestu!

 

Skechers je brend koji je svojim udobnim modelima patika osvojio svijet, pa sada svi znaju da kada traže udobne i kvalitetne patike koje će biti funkcionalne i u trendu trebaju potražiti neki od modela ovog američkog brenda.  Na policama Deichmanna smo ovih dana uočili sportske modele modernog dizajna – od klasičnih bijelih patika koje će sjajno izgledati u svim kombinacijama, pa ih možete nositi i uz svoju omiljenu proljetnu haljinu, do modela s inovativnom platformom i tamnih patika s naglascima jarkih boja. Udobnost je prioritet pri odabiru patika i zato nećete pogriješiti odaberete li neki od predivnih modela brenda Skechers.

 

Za klasičarke

 

 

 

Klasika sa zaokretom – tako bi se mogli opisati modeli patika brenda Esprit. U Deichmann kolekciji ZA TEBE Esprit se pojavio s klasičnim siluetama court patika, ali klasika u ovom slučaju dolazi sa zanimljivim detaljima, varijacijama potplata i sportskim dizajnom. U Deichmannu ćete pronaći savršene Esprit modele koje će vam pružiti udobnost, bez da pritom žrtvujete stil. Bijele patike ravnih potplata u kombinaciji s farmerkama i jednostavnim T-shirtom za mnoge od nas su omiljena proljetna uniforma, jer i najjednostavniji outfit izgleda sjajno kada se kombinuje s vrhunskim patikama.

 

Odmak od patika

Osim patika, u svoje proljetne kombinacije možete uklopiti i neki od genijalnih modela chunky loaferica za kojima su poludjele trendseterice diljem svijeta. Bijele, bež ili crne, s monokromatskim ili detaljima u zlatnoj boji – ove loaferice sjajno će zamijeniti chunky čizme koje smo obožavale zimi. Dodajte par centimetara i pritom uživajte u udobnosti i to u svakoj kombinaciji. Odijelo, suknje svih dužina, cvjetni uzorci kao kontrast, ili vaše omiljene farmerke – već jedan pogled na neke od ovih modela i imamo cijelu listu outfita s kojima ih želimo nositi.

Deichmann kolekcija ZA TEBE donosi ti izbor najljepših i najudobnijih modela obuće u čijoj ćeš funkcionalnosti uživati još dugo! Sve modele u kolekciji možeš razgledati putem službene web stranice!

Pročitajte još