AZEL FRANCE otkriva jedinstvenu ljepotu svake žene

Piše: Marketing

 

Modna kuća „Azel France“ je već više od 20 godina jedan od najprepoznatljivijih bosanskohercegovačkih brendova. Kao omiljeno mjesto za kupovinu odjeće, obuće i modnih asesoara opravdali su svoj slogan „Moda pripada svima“. Prepoznatljivi su po raznovrsnosti svog asortimana koji je namjenjen pripadnicima oba spola i svih starosnih doba.

Veliki izbor nove odjeće svjetski poznatih modnih brendova, svakoga dana stiže u poslovnice Azel France-a. Povoljan odnos cijene i kvaliteta je još jedan dokaz da je ovaj brend prilagođen kupovnoj moći svakog građanina.

Azel France je ove godine odlučio napraviti modnu kampanju sa mladim djevojkama iz odbojkaškog kluba Novi Grad iz Sarajeva da bi pokazao drugačiji način prezentovanja kolekcije bez saradnje sa profesionalnim modelima. Moderne kombinacije šarenih boja svaka od djevojaka je iznijela na sebi svojstven način. Autentičnost koju su na slikama uspjele izraziti pokazuje da ljepota proizilazi iz njihove želje da prigrle život, iz osjećaja ispunjenosti i uzajamne podrške.

Inspirisani ovom posebnom kampanjom, tokom mjeseca maja za sve srednjoškolce i studente su pripremili popust na kompletan asortiman u iznosu od -20% od 13. do 31. maja.

 

Klub: OK Novi Grad Sarajevo

Fotograf: Maja Topčagić

Pročitajte još