Druženje, zabava i opuštanje uz novi Somersby okus jagoda i limeta, bez alkohola

Piše: Azra

Miris prirode, zalazak sunca nad Sarajevom, nova poznanstva, nova pozitivna energija, novi trenuci za pamćenje. Zar nije divno šta je sve jedan novi okus uspio da oživi?! U društvu uspješnih dama, vlasnica malih biznisa, liderica iz različitih industrija i poznatih TV lica, u relaksirajućem ambijentu “Kruškov do” nadomak Sarajeva, predstavljen je novi Somersby okus jagoda i limeta sa 0% alkohola.

Novi ljetni okus omiljenog sajder brenda zvanicama je pružio sjajne trenutke druženja, zabave i opuštanja, ali i umrežavanja, motivisanja i razmjene pozitivnih iskustava.

Niz motivirajućih aktivacija, upoznavanje kroz definiranje potencijala za saradnju i radionica osnaživanja poslužile su da prisutne okušaju timski duh u rješavanju zanimljivih zadataka, ali i slast pobjede kada su problem uspjele pretvoriti u rješenje. Mnoge su iskoristile priliku za definisanje buduće saradnje, a rođena je i ideja o pokretanju posebne platforme osnaživanja i uvezivanja poduzetnica i vlasnica malih biznisa. Zar to nije divno?!

Uživanje u novom osvježavajućem, pjenušavom i zabavnom bezalkoholnom okusu koji predstavlja idealan balans sočnih, zrelih jagoda i opojno kisele limete, upotpunilo je opuštanje pored bazena, uz ukusne zalogaje i sjajan muzički performans poznate violinistice Lejle Piljević.

Otpustiti stres, oživjeti čula i kreativnost u različitim relax zonama gdje su dame, između ostalog, imale priliku sudjelovati u času joge te uživati u bioenergetskoj masaži osiguralo im je neke nove posebne trenutke, Somersby trenutke.

“Uvođenjem novog okusa Somersby je proširio svoj svijet optimizma i ponudio dobru zabavu i onima koji ne konzumiraju alkohol. Drago nam je što smo novi, autentični okus koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim uspjeli predstaviti na eventu čiji je cilj bio da se opustimo i uživamo, međusobno motiviramo i povežemo dobrom energijom”, izjavila je Andrijana Korda Gick, Sales Development Manager u kompaniji Carlsberg BH.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti