Pozdravi ljeto i zaroni u oazu 4711 mirisa

Piše: Azra

Na samom početku 6. mjeseca u dobroj atmosferi, društvu nasmijanih zvanica i ugodnom ambijentu Džipsi Džipsija iznad Sarajeva, predstavili smo brend 4711 – kuća mirisa. Pozdravili smo ljeto i zaronili u oazu mirisa koji predstavljaju savršen spoj tradicije i inovacije. 4711 kuća mirisa potiče iz Kelna, sa bogatom historijom i tradicijom od preko 225 godina. 

Originalna kolonjska voda, 4711 Original Eau de Cologne postala je svjetski poznata ikona a njen tačan sastav je i danas strogo čuvana tajna. Harmonija aroma limuna, lavande, ruzmarina, nerolija i gorke naranče stvara pozitivno raspoloženje i djeluje smirujuće na tijelo i um. 

4711 Remix Cologne predstavlja liniju mirisa koja na scenu vraća sastojke originala na moderan I iznenađujući način. Predstavljena su 3 mirisa iz kolekcije, Remix Cologne Lemon, Remix Cologne Orange i Remix Cologne Neroli.

4711 Remix Cologne Lemon

 Svježi, odvažni miris limuna vodi vas u avanture u srcu urbane džungle. Miris miriše živo i sočno i izraz je čistog joie de vivre! Miris za svakoga ko želi kući ponijeti energiju ljeta. U ovoj modernoj kolonjskoj vodi limun blista u svježoj mješavini s egzotičnim aspektima začinskog shisoa i aromatičnog yuzua. Cvijetne note u srcu daju mirisu nježnu stranu. Solarni akord daje kolonjskoj vodi pozitivan sjaj.

4711 Remix Cologne Orange

Živo. Glasno. Svježe. Doživite talas ljetne svježine. Doživite miris naranče kao nikada prije: od slatkog, voćnog i živahnog do aromatične gorčine. Svježa, odvažna i iznenađujuća kompozicija koja odiše suncem, energijom i čistim životom. Odmorite se od elegantne suzdržanosti!

4711 Remix Cologne Neroli

Voćni, odvažni koktel 4711 Remix Cologne Neroli oživljava vaše najluđe fantazije. Beskrajna sloboda, svjetla ili prelazak preko valova na dasci za surfanje – budi ono što želiš biti, jer ništa nije previše divlje! Na početku, mandarina i breskva dočaravaju ukusan voćni koktel koji vam pomaže u dobrom raspoloženju uz ekstrakte cvijeta naranče. U srcu, mješavina drvenih komponenti i čokolade stvara uzbudljivu mješavinu. Meke note vanilije, suhog drveta i pačulija ističu intenzitet.

Pročitajte još