Festival Garden of Dreams počinje večeras! Jeste li spremni za tri dana zabave od sumraka do zore?

Piše: Azra

Festival Garden of Dreams počinje večeras! Od 10. do 12. juna sve posjetitelje očekuje vrhunska rasplesana zabava od sumraka do zore uz veliki broj najistaknutijih imena domaće i svjetske elektronske scene. Ukoliko planirate dolazak, organizatori Festivala imaju za vas važne informacije. 

U slučaju nepovoljne vremenske prognoze savjetuje se posjetiocima festivala da sa sobom ponesu kabanice, a svi koji je nemaju, istu će moći dobiti besplatno na ulazu u festivalsku zonu. 

Kako bi što manje uznemiravali ljude koji žive u okolnim nasiljima, organizatori mole sve posjetitelje da na festival dođu do 23.00 sata. 

ULAZNICE

Downloadujte ulaznice na vaše mobilne telefone ili ih isprintajte za pokaz na ulazu. 

Kupovina ulaznica moguća i na ulazu, kao i online u sistemu kupikartu.ba:

  • jednodnevna ulaznica 35 KM,
  • festivalska ulaznica 89 KM.

Festivalske ulaznice se mijenjaju za festivalske narukvice svaki dan. Čuvajte svoje festivalske karte do kraja festivala. Festivalske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice vrijede i za ulaz u klub Silver and Smoke. 

POZORNICE

Festival će se ove godine odvijati na tri stagea, prema sljedećem rasporedu: 

Eronet stage 10. i 11. juna starta od 18h i traje do 04.00h, a 12. juna počinje u 16h i traje do 01.00h; 

Heineken Music Stage 10. i 11. juna počinje u 16.00 sati i trajat će do 21.00 sat, a u nedjelju od 13:00  do 19.00h

Nastupi u klubu SIlver &Smoke počinju u 23h.

Osim glavnog stagea, posjetitelje na Humu očekuje još jedna atrakcija – novi, Heineken Music Stage, s kojeg se pruža pogled na najljepši zalazak Sunca iznad Sarajeva. Na njemu će nastupati buduće zvijezde domaće i regionalne elektronske scene. Prva dva dana Festivala svirka na ovom stageu će počinjati u 16.00 sati i trajat će do 21.00 sat. U petak, 10. juna, nastupa Ena Smajić, Adnoir, Dimitri J i Daki, a u subotu, 11. juna, nastupit će 2odd, Coem, Alain, Soole i Mekhu. U nedjelju, 12, juna, Heineken Music Stage je rezerviran za nastupe doel, More Than You, Antares i Machado od 13.00 do 18.00 sati. 

 

PLAĆANJE GoD KARTICAMA

Na festivalu ćete moći kupiti cigarete i heetse, sva tri dana trajanja festivala. Hrana će također biti dostupna na festivalu. 

Plaćanje na festivalu moguće je samo putem GoD kartice za plaćanje. GoD kartica za plaćanje je zvanično i jedino sredstvo plaćanja za kupovinu na festivalu. Kartica nije namenjena za plaćanje na POS terminalima i podizanje gotovine na bankomatima. GoD kartica za plaćanje bit će dostupna na uplatnim mjestima na festivalu i moći ćete je dopuniti samo plaćanjem kešom. 

PREVOZ

Dolazak vlastitim vozilima na festival nije moguć. Lokalitet Huma ne pruža mogućnost parkinga, ali za sve posjetitelje festivala bit će osiguran prijevoz u vidu shuttle kombija koji će polaziti sa Željezničke stanice u Sarajevu sa početkom u 15 sati. 

Osim shuttle kombija na relaciji autobuska stanica – Hum saobraća i redovna Centrotrans linija, a svakako se preporučuje i dolazak taxi vozilima.

Čekamo vas! Wake up and dream!

Pročitajte još