Bruno Banani Magic Woman i Magic Man

Piše: Marketing

BRUNO BANANI MAGIC MAN

U otkrivanju muževnosti, snage i hrabrosti, skrivene duboko u vama, pomoći će muška toaletna voda Bruno Banani Magic Man. Miris krasi izrazita muževnost koja će na svakom koraku odlučno naglasiti vaš karakter.

Ovaj magični parfem namijenjen je šarmantnim i harizmatičnim pripradnicima “jačeg spola”. Aromatični i drvenasti miris sa mističnim tamjanom, pačulijemi kardamonom sa Guatemale – za samopouzdane muškarce, za koje ne postoji prepreka niti srce toliko nedostupno da ga ne mogu osvojiti.

GORNJE NOTE: začini, džin, kardamom
SREDNJE NOTE: plod kakaovca, ciklama
BAZNE NOTE: pačuli, Jantar

 

Ovaj magični parfem namijenjen je šarmantnim i harizmatičnim pripradnicima “jačeg spola”

 

BRUNO BANANI MAGIC WOMAN

 

Kombinacija nježnosti i snage, koja se krije u svakoj ženi, dobila je svoj oblik u svijetu parfema. Toaletna voda Bruno Banani Magic Woman otkrit će ponešto o svakom aspektu vaše osobnosti, savršeno upotpunjujući jedinstvenost vaše harizme.

🌸 cvijetni miris
🍓 voćni miris
✨ istaknut će senzualnost svake žene

GORNJE NOTE: crvene bobice, ljubičica, dinja, pasiflora
SREDNJE NOTE: đurđica, jagoda
BAZNE NOTE: mošus, sandalovina

 

Kombinacija nježnosti i snage, koja se krije u svakoj ženi, dobila je svoj oblik u svijetu parfema

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti