Za njima se okrenula i Sara Jo! Ove parove torbica i čizmi sretat ćete na ulicama cijele jeseni!

Piše: Marketing

Jesen je kao stvorena za nove početke – nova školska godina, novi poslovni izazovi i prilika da nanovo osmislite svoj stil s dolaskom hladnijih dana. Upravo su nas novi počeci motivirali da u novoj kolekciji Deichmanna pronađemo savršene kombinacije čizmica, gležnjača i torbica koji će činiti okosnicu našeg jesenskog stila. Pogledajte naše kombinacije i inspirirajte se za jesenski shopping!

Topla i udobna jesen

Ove parove torbica i čizmi sretat ćete na ulicama cijele jeseni!

Kada mrvicu zahladi, najčešće u toplini doma i uz pomoć dekice i toplog napitka tražimo malo topline i udobnosti. Ako i u svoj styling želite unijeti malo topline i cozy ugođaja, posebno će vas razveseliti ova preslatka samt torbica iz Deichmanna. Bež torbicu kombinirajte s parom kvalitetnih gležnjača na vezanje uz koje nećete niti primijetiti koliko su temperature pale.

Profinjeno i udobno

Ove parove torbica i čizmi sretat ćete na ulicama cijele jeseni!

Svakodnevna shopper torba neizostavan je modni dodatak koji rado biramo u svim godišnjim dobima. S dolaskom hladnijih dana, platnene torbe za plažu i tržnicu mijenjamo klasičnim kožnim modelima, a ove jeseni u trendu su geometrijski uzorci, monogrami i klasične siluete poput torbe koju smo pronašli u Deichmannu. Look koji već godinama njeguju ljubiteljice klasičnog stila diljem svijeta, dodatno ćete obogatiti odaberete li par smeđih čizmica s modernim detaljima.

Za moderne ratnice

Ove parove torbica i čizmi sretat ćete na ulicama cijele jeseni!

Dozu samopouzdanja i grunge estetike ove jeseni unesi kroz praktičnu torbu preko ramena i par crnih combat čizmica. Ova kombinacija čini nam se savršeno za berlinski all black stil – kombiniraj skinny ili popularne traperice mom kroja, crnu dolčevitu i kombinezon i osjećaj se kao da možeš osvojiti cijeli svijet. U nešto nježnijoj varijanti, ova torbica i čizmice sjajno će izgledati i u kombinaciji s cvjetnom haljinom pastelnih boja i dodatkom motorističke kožne jakne!

Svoje favorite među modnim dodacima u Deichmannu ove jeseni pronašla je pjevačica Sara Jo koju ćemo uskoro sve češće da susrećemo u trendovskim čizmama, loafericama i salonkama iz novih kolekcija. Čizme i torbe koje su se uklopile u ormar Sare Jo i vi ćete pronaći u Deichmannu!

Najljepše jesenske kombinacije cipela i torbica pronađi u Deichmannu

Najljepše jesenske kombinacije cipela i torbica pronađi u Deichmannu! Izbora je dovoljno da svaka žena za sebe pronađe onu idealnu kombinaciju kojoj će se vraćati svakoga dana! Istraži ponudu dnevnih i svečanih modela na web stranici te u obližnjoj Deichmann trgovini!

 

 

Pročitajte još