Trk u Jumbo po najbolji Halloween kostim!

Piše: Azra

 

Noć vještica se u današnje vrijeme smatra zabavnom, maštovitom i dobrom prilikom za druženje, kojoj se najviše vesele mladi i djeca. Obilježava se organiziranjem posebnih tematskih zabava i oblačenjem kreativnih kostima. Kada padne mrak, djeca u grupama idu od kuće do kuće, kako bi skupljala slatkiše koristeći famoznu rečenicu „Trick or Treat“. U ovom slučaju, ukoliko ne dobiju tražene slatkiše „trick“ predstavlja prijetnju za nestašluk.

Ovaj trend posebno je popularan među slavnim pa se svake godine vode takmičenja ko će se bolje maskirati, a do ovog datuma, drži se i u našem regionu. Iako ne u tolikoj mjeri kao u spomenutim zemljama, prigodnim, ali skromnim aktivnostima obliježava se Noć vještica. Ni mlađi ni stariji ne odolijevaju iskušenju maskiranja pa, inspirirani likovima iz horor filmova, romana, legendi, izlaze na ulice i zabavljaju se do ranih jutarnjih sati.

Dok se jedni odlučuju da sami kreiraju svoje maske, većina odlazi u potragu u obližnje tržne centre kako bi pronašli ideje u šta bi se mogli maskirati. Asocijacija na savršen Halloween kostim u svakom smislu je Jumbo gdje ćete sigurno pronaći nešto kreativno i nesvakidašnje uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Jumbo je idealna destinacija za kupovinu svake sezone, pa je tako i za Halloween spremio raznovrsan asortiman. Od dodataka u obliku bundeve, kape za vještice, maski u obliku skeleta, paukovih mreža do vampirskih kostima kreirajte svoj jezivi izgled ukoliko Noć vještica planirate provesti na nekom „strašnom“ partiju. Uz širok izbor proizvoda na jednom mjestu, bit će ispunjena i svaka dječija fantazija da se nađu u tijelima svojih omiljenih superjunaka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti