Čizme kakve nosi Sara Jo odmah smo odlučili pronaći na policama!

Piše: Marketing

Zima već kuca na vrata, a mi sve više razmišljamo o modelima tople, zimske obuće u kojoj ćemo odolijevati svim vremenskim neprilikama. Kako bi pritom i izgledale savršeno, u Deichmannu smo potražili modele obuće koji su oduševili Saru Jo – pjevačicu i zaljubljenicu u modu koja je na policama pronašla tople, elegantne i beskrajno udobne modele dubokih i plitkih čizmica.

Visoke čizme za nepogrešiv zimski styling

Zimu ne možemo zamisliti bez para dubokih čizmi, a ove godine podjednako se radujemo modelima koji sežu do sredine lista, kao i obožavanim čizmama iznad koljena koje svakom outfitu daruju dozu glamura i imaju sjajan efekat na izduživanje figure. Duboke čizme kakve smo odabrali u Deichmannu nosit ćemo s parom klasičnih svijetlih farmerki te kao topli dodatak suknjama i haljinama. U Deichmannu vas čekaju različiti modeli dubokih čizama u pretežno crnoj, ali i u širokom spektru neutralnih nijansi. Na vama je samo da odaberete one koje će se najbolje uklopiti u vaš ormar. Sara Jo svoj baloner uparila je s bež čizmicama do koljena, a ovaj styling nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Jesen i zima u nježnim nijansam

Ima nešto romantično i bajkovito u bijelim zimskim outfitima. Zamišljamo udobnost predimenzioniranog bijelog pulovera i kaputa, možda uz dodatak cool kargo hlača u nježnoj, bež ili krem nijansi i tople čizmice kao romantičnu verziju popularnih gojzerica. Različite modele bijelih i bež čizmica u Deichmannu ćete pronaći po vrlo povoljnim cijenama, a na raspolaganju su vam čizmice na vezanje, chelsea čizme, gležnjače s potpeticom ili ravnog đona. Sara Jo odabrala je divan model u nježnoj bež nijansi sa zanimljivim vezanjem.

Teško da može biti više cool

Udobnost nošenja i lakoća kombiniranja smjestili su crne čizmice na vezanje na sam vrh na liste najpoželjnijih trendova u sferi modnih dodataka. Obožavamo ih zbog njihove multifunkcionalnosti, pa ih nosimo i u ležernim izdanjima s helankama, trapericama i puffer jaknom, ali i u kombinaciji sa ženstvenim haljinicama i suknjama gdje ovakve combat čizmice donose zanimljiv zaokret i kontrast nježnom stylingu. Na policama Deichmann prodavnica pronađite modele predimenzioniranih potplata, kontrastne kombinacije boja, čizmice klasičnog izgleda te zanimljive modele s dodatkom monogramskog uzorka.

Trendy modele čizmi i gležnjača po najpovoljnijim cijenama ove zime potražite u Deichmann trgovinama i uživajte u stilu, udobnosti i bezbrižnoj, toploj zimi. Ponudu razgledajte na zvaničnoj stranici Deichmanna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti