Osmjehnite se praznicima sa Jumbom

Piše: Marketing

Osmjehnite se praznicima sa Jumbom

Bliži nam se najljepši period u godini. Vrijeme priprema za praznike i darivanja, vrijeme ukrašavanja domova i prazničnih trpeza.

Vrijeme koje provodimo sa najdražima.

Kad razmišljate o velikoj jelci koju ćete staviti u dnevnu sobu, raznobojnim ukrasima kojima ćete je ukrasiti, čizmicama koje ćete okačiti i šarenim lampicama sa kojim ćete unijeti veselu atmosferu u cijelu kuću, prvo pomislite na Jumbo!

Kada želite obradovati svoje najdraže najljepšim i najšarenijim poklonima, opet je prva asocijacija Jumbo!

Bogata praznična trpeza sa najdivnijim dekoracijama, naravno, opet Jumbo.

Jumbo je već tradicionalno prvi izbor za praznične kupovine, a ove godine vaša tri drugara iz Jumba: MeiMei, BoBo i Jojo će vam pomoći kako biste u Jumbu pronašli sve što vam je potrebno, od ukrasa za kuću do poklona za drage osobe.  Čim spomente ukrašavanje, Mei Mei ima već spremne savjete i proizvode koje će vam preporučiti, a naravno nema zabave bez igara i poklona, zato se  BoBo pobrinuo da u Jumbu pronađete idealne poklone i sve za zabavu u krugu najdražih.

A ako još uvijek niste sigurni šta ćete pokloniti, u Jumbu vas čekaju i poklon kartice kao ideja za poklon sa kojima vaši najdraži mogu sami odbrati nešto za sebe.

U svim Jumbo prodavnicama širom BiH, ali i u Jumbo online prodavnici otkrijte hiljade ukrasa i poklona za magičan kraj godine.

Sretne nadolazeće praznike vam želi Jumbo.

Osmjehnimo se praznicima!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti