Budi bezbrižna bez dlačica i osjećaj se slobodno u svojoj koži uz Philips Lumeu IPL

Veselimo se darivanju

Piše: Marketing

Važno je znati šta uistinu želimo

Zašto volimo decembar? Jer se okupljamo i družimo, mislimo o sebi i drugima, dijelimo trenutke uživanja sa onima koje volimo, veselimo se darivanju, reći će većina nas. Kraj godine je uvijek prilika da se prisjetimo šta smo propustili, a šta ostvarili, ali da se i uz nove želje motivišemo za nova ostvarenja. Mjesec najljepših praznika, vrijeme kada uživamo u čarobnoj atmosferi okićenih domova i ulica, podsjeća nas da idila ne traje cijelu godinu, već baš sada i da joj se zato trebamo i prepustiti. Reski zimski zrak opominje nas da najveću toplinu nosimo u srcima, u iskrenim željama za sve ono što stvara i donosi dobro svim ljudima, a to su zdravlje i ljubav. A za sreću pak, koja se krije u malim stvarima, važno je znati šta je to što nama, i nama biliskim osobama, uistinu treba kako bi odabrani poklon ispunio važnu misiju, misiju darivanja s ljubavlju.

Uvijek spremne za praznična druženja

I dok nas toliko puno dešavanja čeka u predstojećem periodu, izgledati dobro i osjećati se dobro moguće je uz prave saveznike ljepote, kao što je to najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj do sada Philips Lumea IPL serije 9000. Glatka koža bez neželjenih dlačica „must have“ je odlučnih dama koje žele u svakom trenutku biti spremne za još jedno praznično druženje u pomno odabranom outfitu. Uz ovaj uređaj u zaborav će pasti sve one situacije kada ste izbor garderobe prilagođavali trenutnom stanju i izgledu vaše kože. Bezbolno odstranjivanje dlačica, bez iritacije i crvenila, zahvaljujući tehnologiji pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta – IPL, koje djeluje na korijen dlake, osigurava  čak 92% manje dlačica već nakon tri tretmana. Kako ohrabrujuće i motivirajuće zar ne?!

Personaliziran tretman

Nježna i lagana Lumea, zahvaljujući SenseIQ tehnologiji prepoznaje ton svake kože i prilagođava jačinu bljeska. To donosi dodatni osjećaj sigurnosti i bezbrižnosti korištenja, jer je tretman u potpunosti personaliziran. Četiri pametna nastavka mijenjaju se u ovisnosti od regije tijela koju želite tretirati, odnosno da li želite odstraniti neželjene dlačice sa manjih površina, kao što su lice, područje pazuha i bikini zona, ili pak sa većih površina kože, kao što su noge, ruke i stomak. Prije korištenja potrebno je samo dlačice ukloniti brijačem, a potom Lumeu pozicionirati pod pravim uglom kako bi bljesak usmjerili tačno tamo gdje treba, na korijen dlake. Uređaj je učinkovit na gotovo svim tipovima kože i boje dlačica, odnosno na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama, te nijansama kože od vrlo bijele do tamnosmeđe.

Bezbrižno uživaj u šest mjeseci glatke kože

Programirana na 450.000 bljeskova svjetlosti, što je ekvivalent za 39 godina korištenja, Philips Lumea IPL serije 9000 dugotrajna je investicija čije „magične moći“ će sigurno nadživjeti vaše potrebe za bljeskanjem, jer će redovnom upotrebom dlačice postajati sve rjeđe i tanje. A kako doći do faze bezbrižnog uživanja u šest mjeseci glatke kože, odnosno koliko često i kada koristiti Lumeu, podsjetit će vas Lumea aplikacija pomoću koje možete pratiti vremenske razmake između tretmana i znati kada je vrijeme za novi.

Stvaraj lijepe uspomene

Kako smo i otkrili na početku – kako bi odabrani poklon ispunio važnu misiju, misiju darivanja s ljubavlju, važno je istinski znati šta želite, šta je to što vas i vaše bližnje čini sretnima. Sigurni smo da je jedna od snažnih i važnih želja i ona o njegovanoj koži bez neželjenih dlačica, a koja se postiže bezbolnim i sigurnim tretmanom. Osjećaj nesputanosti i slobode koji vam nudi Philips Lumea bit će zaslužni za brojne lijepe uspomene ove zime, ali i godine koja je pred nama. Jer ako se još prisjetimo da je sada pravo vrijeme da kožu pripremimo za proljeće i dane kada ćemo željeti otkriti još više, poželjet ćemo da čarobna atmosfera novogodišnjih praznika u naš dom donese upravo revolucionarnu Philips Lumeu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još