SVJETSKI NUTELLA® DAN: RAŠIRI NUTELLA OSMIJEH

Piše: Marketing

 

 

SVJETSKI NUTELLA® DAN: RAŠIRI NUTELLA OSMIJEH

Ljubitelji Nutella® brenda iz cijelog svijeta svakog 5. februara, već duže od 15 godina, dijele svoje priče i kulinarske kreacije u slavu omiljenog svjetskog namaza od lješnjaka.5.februara obilježavamo Svjetski Nutella®dan! Ovo je jedinstveni dan za sve Nutella® obožavatelje, koji okupljeni na društvenim mrežama dijele ljubav prema njihovom najdražem namazu od lješnjaka.U jedinstvenom Nutella® ukusu se može uživati svakog dana sa porodicom ili prijateljima, dok se pripremaju poslastice, peku i obrću palačinke.

Ali, ovo je ipak dan kada se recepti i priče dijele širom svijeta i zato, raširimo Nutella® osmijeh!2007godine, američka blogerica Sara Rosso, spontano je pokrenula slavljenički dan kako bi ujedinila globalnu Nutella® zajednicu i proslavila zajedničku Nutella® strast na društvenim mrežama. Svjetski Nutella® dan je danas globalni fenomen koji spaja hiljade fanova, a koji dijele svoje Nutella® priče i recepte širom svijeta.

SVJETSKI NUTELLA® DAN: RAŠIRI NUTELLA OSMIJEH

 

Zato „Raširi Nutella® osmijeh“ i pridruži se obilježavanju ovog posebnog dana na specijalnoj proslavi Svjetskog Nutella® dana širom Bosne i Hercegovine i to 4. februara u „Mepas Mallu“ u Mostaru, te 5. februara u shopping centrima „Alta“ u Sarajevu i „Delta“ u Banjaluci. Događaji se u svim gradovima održavaju od 11:00 do 13:00 sati.

Poznati i omiljeni gastronomi, Miran Karić u Sarajevu, Adi Bebanić u Mostaru i Maja Gojić u Banjaluci, dočekat će vas sa nadaleko čuvenim palačinkama po Nutella® receptima. Kada dođete u shopping centre u vašem gradu, neka vas vodi miris vaše Nutella® ljubavi i lako ćete nas pronaći.

Sretan nam Svjetski Nutella® dan!

O Nutella® brendu

Nutella® je rođena 1964. godine. Jedinstveni namaz od lješnjaka koji milioni ljudi širom svijeta obožavaju, napravljen je od pažljivo odabranih visokokvalitetnih sastojaka, zahtjevnim procesom proizvodnje koji je inspiriran zanatstvom.

Danas se ovaj popularni namaz od lješnjaka proizvodi u 11 fabrika širom svijeta, dostupan je u oko 170 zemalja, a prodaje se već́ 59 godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti