U susret Danu žena obradujte svoju ljepšu polovinu

Preporuke

Piše: Marketing

Obradujte svoju ljepšu polovinu

Od 1911. Međunarodni dan žena slavi postignuća i snagu žena diljem svijeta. Događaji usmjereni na žene izvrstan su način da se ujedine kolege i organizacije kako bi se odala počast ženama iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, te saznalo više o problemima s kojima se žene danas suočavaju.

Tema ovogodišnjeg  Međunarodnog dana žena  (8. mart 2023.) je #EmbraceEquity (prihvatite jednakost). Prihvaćanje rodne jednakosti znači dati ženama ono što im je potrebno da budu uspješne u svim aspektima svog života, uključujući društvena, ekonomska, kulturna i politička područja. U konačnici, kada prihvatimo jednakost, postižemo jednakost i stvaramo uključiv svijet.

Ako ste u potrazi za idejama za proslavu Međunarodnog dana žena, imamo ideje za vas, jer naprosto mnoge žene vole poklone, iznenađenja od dragih osoba.

Poklon za njegu kože

Svaku ženu ako pitate šta bi za nju bio idealan poklon, to bi nedvojeno bio neki od proizvoda za njegu kože. Mi smo ovaj put odabrali ÚNA kremu, koja dolazi od brenda SKINTEGRA.

Ova iznimno obnavljajuća neutralna krema pogodna za suhu do vrlo suhu i osjetljivu kožu. Bogata je nježnim emolijensima (trigliceridima i masnim kiselinama koji simuliraju naš prirodni lipidni film), ceramidnim prekursorima koji repariraju oštećenu barijernu funkciju kože, beta glukanom i pantenolom koji umiruju upalu (crvenilo i svrbež) te uljem repice koje sadrži balansirajuće omega 3 i 6 masne kiseline. Više o ovim predivnim kremama možete pronaći na zvaničnoj stranici Skintegre

Pogodna za suhu do vrlo suhu i osjetljivu kožu

Zdrava kosa je IN

Kreirati nešto novo, nešto svoje, uvijek je dobra odluka. U potrazi za neobičnim detaljima, Nejla je stvorila unikatne dodatke za kosu. Duga kosa je zaštitni znak svake djevojčice, djevojke i žene. Postoji mnogo raznih teorija o tome kako uljepšati kosu, a da ujedno bude u trendu. Jedna od mnogobrojnih ideja jesu scrunchies gumice. Tintilintić, asocira nas na malog patuljka iz bajke. Patuljak nosi crveno odjelo sa velikom šarenom kapom i čizmama. Jako je mali, ali blage naravi, pametan, snalažljiv, sretan i koji ima ljubavi prema svim stanarima njegove čarobne šume. Tintilintić – malo, lijepo i simpatično.

Materijali sa kojima Nejla radi su saten-svila i muslin svila. Saten je nježan prema našoj kosi, posjeduje umjetnu čvrstoću, koja je dovoljno dobra da ne ostećuje kosu i njen korijen. Muslin svila daje taj savršeni mat izgled. Kosa ne postaje lomljiva i najvažnije oštećena. Mali Tintilintić ima samo jednu misiju, a to je da Vašu kosu održi zdravom i njegovanom.

Sve proizvode možete pronaći u svim Bingo Hipermarketima i DM drogerijama širom Bosne.

Sve dodatne informacije možete pronaći i na našoj Instagram stanici:  instagram.com/tintilintic/

 

U potrazi za neobičnim detaljima, Nejla je stvorila unikatne dodatke za kosu

 

Ljubav ulazi na usta 🙂

NOMAD „Pizza&Craft“ house je relativno novi objekat u Istočnom Sarajevu koji rado posjećuju ljubitelji najpopularnijeg jela na svijetu i oni koji vole fina craft piva. Pizze se pripremaju u krušnoj peći kao i domaća peciva koja služe uz gurmanske pivske kobasice, koljenice ili jela od piletine. Ponuda na meniju je raznovrsna pa se tu mogu naći i zdravi fit obroci poput kajgane od bjelanca i bejbi špinata ili popularna salata Cezar. NOMAD je svoje goste navikao i na redovne svirke, uglavnom srijedom i petkom kao i posebnim praznicima pa će tako biti i za 8. Mart.

”Za Međunarodni dan žena svakako pripremamo dobar muzički program i ono što bismo izdvojili i preporučili parovima koji planiraju izlazak tog dana, odnosno večeri, jeste meni za dvoje koji će se sastojati od neke fine salate po njihovom izboru za predjelo, pilećeg filea u sosu s gljivama za glavno jelo uz koji predlažemo pivo za dvoje koje služimo raslađeno kao šampanjac ili neko domaće vino. Za kraj svakako od srca preporučujemo čokoladni sufle koji služimo uz sladoled” – poručili su nam iz NOMAD.

Inače, enterijer objekta je urađen u industrijskom stilu, a toplinu mu daju zidovi obloženi ciglom i drvenim panelima, žuta boja koja godi oku, te posebno vatra iz krušne peći koju možete vidjeti jer je kuhinja otvorenog tipa pa u svakom trenutku možete zaviriti kako se vaše jelo priprema.  Pogledajte više na: https://www.instagram.com/nomad.pizzaandcraft/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Objekat se nalazi na adresi Trg Republika Srbije, sportska dvorana Lukavica.

Kontakt broj za rezerviranje: 065 457 343

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti