Predstavljamo Skintegra Lunar Serum Concentrate: Serum koji zaglađuje vašu kožu dok spavate

Ovaj je proizvod idealan booster za vašu noćnu njegu lica

Piše: Marketing

Predstavljamo Skintegra Lunar Serum Concentrate

Morate priznati, danas je lakše nego ikad preobraziti umornu i dehidriranu kožu koja izgleda sivo u blistavu, svježu i sjajnu – i to uz pravilnu njegu kože lica.

Srećom, Skintegra je pravilnu njegu kože usavršila do detalja, a krajem prošle godine izbacili su novi hit proizvod – Lunar Serum Concentrate. Ovaj je serum zapravo koncentrat za zaglađivanje i naprednu njegu dehidrirane kože sa znakovima starenja. Anti-age noćna njega za lice bez obzira na godine i tip kože? Nema dalje od Lunar Serum koncentrata!

Koji sastojci krase ovaj pametni koncentrat?

Ovaj je moćan koncentrat formuliran s inovativnim peptidima (Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate) koji djeluju kao akceleratori prirodne stanične izmjene, snažnim čuvarima kože Palmitoyl tripeptide-1 i Palmitoyl tetrapeptide-7 peptidima, visokomolekularnom (1,5-2,0 mDa) i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom (8-50 kDa), pantenolom, probiotičkim fermentima, aminokiselinama, glicerinom i madekasozidom (CICA).

Kome treba Lunar Serum Concentrate?

Ako je tvoja koža dehidrirana i umorna, primjećuješ na njoj prve znakove starenja ili želiš prevenirati iste te ako primjećuješ sitna začepljenja i suhe ljuskice – nema dvojbe! Lunar serumski koncentrat tvoj je novi topikalni saveznik!

Serum koji zaglađuje vašu kožu dok spavate

Zbog inovativnih peptida u svojem sastavu, koji sjajno stimuliraju kožu na staničnoj razini, tvoja će koža preko noći postati hidratizirana i zaglađena. Osim toga, peptidi preventivno djeluju protiv preuranjenih učinaka starenja kože, a sjajna su alternativa kiselinama i retinoidima jer potiču prirodne procese stanične obnove bez iritacije!

Zbog svoje lagane i nekomedogene teksture, te poticanja prirodne deskvamacije kože, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate korigira i kožu sklonu nepravilnostima (začepljene pore) i suhe ljuskice, otkrivajući svježu, blistavu kožu već ujutro nakon izdašne večernje aplikacije.

Ovaj je proizvod idealan booster za vašu noćnu njegu lica

Kako koristiti ovaj magični serum?

Zbog svojeg bogatog sastava Lunar serum koncentrat dovodi do sjajnije, ujednačenije i blistavije kože već jutro nakon korištenja u večernjoj rutini. To znači da je ovaj proizvod idealan booster – za posebne prigode ili za svakodnevno korištenje – kako god vama odgovara!

Tekstura ovog serumskog koncentrata tekuća je, neljepljiva i prigodna za sve tipove kože, a proizvod se može koristiti ispod bilo koje kreme ili serumske emulzije prilagođene tipu i potrebama kože.

Nekoliko kapljica poslužit će kao hidratantna baza za svakodnevnu njegu, a za WOW učinak ujutro proizvod je poželjno koristiti kao ampulu u nešto izdašnijoj količini.

Ako vas čeka bitan događaj i želite zablistati Lunar serumski koncentrat koristite kao ampule nekoliko večeri prije eventa.

Više informacija o ovom opako dobrom koncentratu možete pronaći na Skintegra stranici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još