De Colliers Švicarski nakit otvoren u Sarajevu

Piše: Marketing

U srcu sarajevske modne četvrti De Colliers otvorio je novo poglavlje posvećeno blagu brenda.

Butik, koji se nalazi u ulici Kulovića 9, rezultat je kreativnog partnerstva između Mirsad Capitala i Švicarske kuće De Colliers Suisse proizvođač luksuznog nakita.

Od svoje zavodljive fasade do raskošnih interijera, butik oličava moderni arhitektonski sjaj.
Ulaz kroz svoje upečatljive prozore delikatno otkriva privlačnost crne boje sa potpisom brenda, simbola nepokolebljive elegancije, i gdje počinje putovanje De Colliersa u svijet finog nakita.

Unutrašnjost je podijeljena na tri izuzetna područja, velika ogledala, površine prekrivene crno lakiranim drvetom i raskošan uglačani crveni tepih stvaraju dramatičnu i zagonetnu simfoniju odraza.

Komadi srebrenog nakita sa pozlatom predstavljeni su u elegantnim crnim kućištima i pliša koji su u potpunom kontrastu s tajanstvenim okruženjem. Vrhunska mreža LED lampi osvjetljava svaki zadivljujući dragulj, pokazujući kreativnost vizualno stimulativnog buketa boja i svjetla.

Ove privlačne kolekcije dokaz su ljepote, umjetnosti i ljubavi prema znanju, prenoseći jedinstvenu priču u kojoj su najfinije švicarske zlatarske tradicije u interakciji s tehnološkom vještinom i kreativnim nagonom brenda. Rijetki komadi, originalni oblici i izuzetna umjetnička tehnika potvrđuju da su kreacije De Colliers djela apsolutne izrade.

Posjetite nas i na web-shopu www.decolliers.com i instagram profilu @decolliers kao i na adresi, jer vas očekuju popusti, pokloni i iznenađenja u Flagship-store u Sarajevu. Istekao je Adnan Store-Manager.

Pročitajte još