Somat gold „tajni“ sastojak za savršenu večeru

Piše: Redakcija

Sinoć u sjajnoj atmosferi restorana “4 sobe gospođe Safije” , mnogobrojne javne osobe i predstavnici medija uživali su u jedinstvenom gastro eventu. Meni, posebno kreiran za ovu priliku pripremio je poznati chef Miran Karić, koji je prisutne iznenadio i pripremanjem hrane uživo. Njegov posao je uveliko olakšao brend Somat koji se pobrinuo za možda i najvažniji sastojak, dobru atmosferu.
Povod koji je okupio odabrano društvo bilo je predstavljanje novog i poboljšanog Somat Golda. Somat Gold tablete zahvaljujući snažnoj formuli s 12 funkcija otklanjaju čak i zagorene ostatke hrane bez potrebe za prednamakanjem posuđa. Nova i poboljšana Somat tehnologija kreirana od strane Henkelovih stručnjaka s deep clean ehnologijom prodire duboko u tvrdokornu prljavštinu. Pored toga, tablete sada dolaze u foliji topivoj u vodi, pa je njihovo korištenje postalo nevjerovatno jednostavno. S druge strane,
Somat Gold gel formula u jedinstvenoj boci s dva odjeljka omogućuje kombinaciju dvije djelotvorne formule za snažno čišćenje s novom tehnologijom dubinskog čišćenja. Osim poboljšane formule, Somat je odlučio iznenaditi i dizajnom. Tako se Gold tablete sada nalaze u novom fleksibilnom pakovanju s praktičnim zatvaračem, koji olakšava otvaranje i ponovno zatvaranje.
Mnogo suđa poslije večere više nikom neće zadati glavobolju, upravo zahvaljujući inovativnim rješenjima koje je predstavio Somat Gold.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti