Ulaznice u prodaji za spektakl na ledu: Snježana i sedam patuljaka

Piše: Redakcija

Ulaznice za vrhunski spektakl na ledu „Snježana i sedam patuljaka“, koji će publika u BiH imati priliku da vidi od 14.-16. decembra u sarajevskoj Skenderiji, od danas su u prodaji u većini bh gradova, putem sistema kupikartu.ba. Russian Ice Stars, u predstavi namijenjenoj cijeloj porodici, pokazuje vrhunac klizačkog, akrobatskog i plesačkog umijeća koje još od 1993. bez daha ostavlja publiku širom planete. Tehnički izuzetno bogato opremljena predstava osigurava vrhunsko uživanje za cijelu porodicu.

– Russian Ice Stars su definitivno umjetnici sa svjetske A liste. Ovakav spektakl u našoj zemlji nije ponuđen još od koncerta legendarne grupe U2. Ova predstava i užitak koji donosi sigurno vraća Sarajevo na listu svjetskih metropola koje su u stanju organizovati vrhunske događaje. Publika u našoj zemlji to svakako zaslužuje – navode organizatori.

Više informacija o detaljima vezanim za spektaklu na ledu i Russian Ice Stars možete dobiti putem web stranice: www.russianicestars.co.uk . Svi detalji vezani za gostovanje u Sarajevu na raspolaganju su putem Facebook stranice Spektakl na ledu u Skenderiji https://www.facebook.com/events/280435745913967/,  te putem e-maila: [email protected] ili telefona 0603506579.

Fotografije pogledajte ispod: 

 

Pročitajte još