Didaco shop poznati bh. lanac trgovina: Otvorio novu poslovnicu u Sarajevu

Piše: Redakcija

Presjecanjem vrpce, direktor kompanije Emir Omić je otvorio novu poslovnicu

Didaco shop poznati bh. lanac trgovina otvorio je novu poslovnicu u Sarajevu, na Skenderiji, Obala Kulina Bana do broja 2. Kupci su se već danas mogli uvjeriti u široku paletu svjetski poznatih brendova koji se mogu naći na policama Didaca i to po pristupačnim cijenama, ali i uz popuste od 10 do 70 posto, nudi se dodatni popust  20 posto na sav asortiman tokom novogodišnjih praznika.

Svečanom otvaranju prisustvovalo je mnogo naših sugrađana, a dobrodošlicu im je pokazao i sam vlasnik kompanije Emir Omić. Ovo im je po redu 31 poslovnica u Bosni i Hercegovini, a u Sarajevu treća. 

– Svako otvaranje novih radnih mjesta za nas je praznik.  Didaco kao trgovački lanac postoji već 15 godina, Sarajevo nam je prioritet, i želimo da imamo minimalno pet shopova ovdje. Imamo poslovnicu na Dobrinji, u Istočnom Sarajevu, i imali smo na Ilidži, ali zbog isteka ugovora morali smo je zatvoriti- kazao nam je direktor Emir Omić. 

Didaco je pravo mjesto za kupovinu dekorativne i preparativne kozmetike i mirisnih proizvoda za žene i muškarce. Za većinu brendova koji se mogu naći na policama ovog shopa Didaco je ekskluzivni zastupnik za BiH i već godinama snabdijeva vodeće bh. drogerije, parfimerije, frizerske salone i trgovačke lance.

S obzirom da se približavaju praznici i Nova godina, od danas u novom Didaco shopu, možete pronaći poklone za sve one koji žele obradovati voljene osobe. 

Saznali smo i tajnu imena Didaco shopa, koju je direktor podijelio za naš magazin.

– Didaco, to znači Dinko, Damir, Company. To su prva slova mojih sinova, a ovo posljednje pripada kompaniji. 

Foto: Samir Saletović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti