U Sarajevu otvorena nova poslovnica italijanskog brenda Marina Rinaldi

Piše: Redakcija

 

U Sarajevu je sinoć otvorena poslovnica italijanskog brenda „Marina Rinaldi“, čiji će artikli biti dostupni u Sarajevo City Centru (SCC) na 2. spratu, u produžetku Gema poslovnice. Modni brend Marina Rinaldi je namijenjen ženama koje znaju šta žele, a pod tim se misli na maksimalnu udobnost, vrhunski kvalitet i bezvremensku eleganciju. Marina Rinaldi je prvi brend u svijetu koji je ponudio odjeću ženama koje nose veće brojeve odjevnih komada, a popularni italijanski brend u svakoj novoj kolekciji  pruža nevjerovatnu raznolikost boja i stilova, uz besprijekoran način izrade i neizostavni vrhunski kvalitet.

Zvanice je prilikom otvaranja zabavljala sjajna Dalal Midhat, koja je inače simpatizer ovog prestižnog brenda, a brojne dame iz javnog života  uživale su u izuzetno dobro organiziranom eventu kreativnog Gema tima koji će vašu kupovinu učiniti nezaboravnom i kvalitetnom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti