Avon predstavio Eve Truth: Novi miris koji vam omogućava da slavite sebe

Piše: Redakcija

Novi parfem mješavina je nježnog cvijeća, snažnih voćnih nota i senzualnih minerala koji odražavaju modernu ženu. Na interesantnom druženju na Dan zaljubljenih, predstavnici medija te brojni influenceri imali su priliku upoznati novu poslasticu koja nam stiže iz kompanije AVON. U simpatičnom ambijentu Marshall’s Gelato slastičarne u Sarajevu prisutni su uživali u mirisnim notama novog parfema koji je kompanija Avon predstavila. 

AVON je lansirao Eve Truth, uzbudljiv, privlačan miris kojim poručuje da žene treba da se prihvate i slave sebe takve kakve jesu, sve svoje kvalitete – savršenosti i nesavršenosti.

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu EVE Truth ženu. Njena jedinstvena ljepota i autentična osobnost utječu na žene širom svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne EVE kolekcije.

TOP NOTE

Ističući prirodnu auru ženstvenosti, vrh mirisa osvaja vas osvježavajućim tropskim notama koje potječu od svježe karambole koja se miješa sa sočnim narom. Poseban ekskluzivan mineralni sastojak Living Magnetite odražava prirodni magnetizam ovog mirisa.

SREDNJE NOTE

Lagan mirisni aranžman nježnog božura, bogate gardenije i roze frezije donosi eleganciju i sjaj.

BAZA MIRISA

Baršunasti mošus dodaje toplinu, karakter i pojačava intenzitet dok jantarna aura blista slatkim, ali ugodnom sjajem. Srce kedrovine upotpunjuje cjelokupnu mirisnu piramidu dodajući slatkoću potrebnu da se pojača prirodna i autentična aura EVE Truth žene.

Eve Truth je savršen poklon kako biste pokazali svoju naklonost i poštovanje ženama koje imaju bitno mjesto u vašem životu, a savršena prilika za to je 8. mart – Dan žena.  

Gdje naručiti

Eve Truth miris je već dostupan u aktuelnoj Avon brošuri kampanje 3/2019 koju možete pronaći na linku: https://ba.avon-brochure.com/

Fotografije s događaja pogledajte ispod: 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti