Oriflame: Za nevjerovatan osjećaj birajte The ONE Color Stylist ruž za usne

Piše: Redakcija

The ONE Color Stylist ruž za usne dolazi nam u novoj moderniziranoj verziji i rezultat je zadivljujući. 

Želite se izraziti svojim stilom i trebate različite izglede koji će odgovoriti na vaš aktivan način života? Ne postoji ništa tako uvjerljivo kao izuzetan prvi utisak, a za to je potreban nezaboravan izgled! The ONE Colour Stylist Ultimate ruž koji će dati neodoljiv pečat vašem stilu u samo jednom potezu je sve što trebate!

Nova formulacija vam daje raskošnu, izuzetno kremastu boju koja je postojana i održava hidratantni nivo. Svaka stručno odabrana, moderna nijansa dio je nevjerovatne palete koja će upotpuniti vaš izgled i osobnost. Eksperimentišite i isprobajte ih sve ili pronađite savršene nijanse za podton vaše kože bilo da je topao, hladan ili neutralan. Zabavite se, isprobajte vodič kroz nijanse i otkrijte koje nijanse naglašavaju vašu prirodnu ljepotu. 

 

Zahvaljujući inovativnom obliku ovaj ruž  omogućava besprijekornu definiciju i konture usana u samo jednom potezu! Zaljubite se u svoj omiljeni ruž za usne!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti