Novo u Sarajevu: Vrijeme je da probate “Naše knedle”

Piše: Redakcija

Stara jezgra grada Sarajeva odnedavno je postala bogatija za još jednu gastronomsku deliciju. Porodica Voloder, Dženana i Nermin, odlučila je počastiti sve Sarajlije, ali i one koji dođu posjetiti glavni grad BiH svojim neobičnim, slatkim i zanimljivim knedlama. Radnja koju možete pronaći na adresi Bistrik br. 19 nazvali su „Naše knedle“, koja je za veoma kratko vrijeme postala jedna od najposjećenijih adresa u našem glavnom gradu.

– Na nagovor naše prijateljice, koja je isprobala gotovo sve naše kućne varijante knedlica, skupili smo hrabrost i otvorili desert shop pod nazivom „Naše knedle“. Ono po čemu su „Naše knedle“ drugačije jeste što se kod nas radi o jednom porodičnom poduzetništvu, pa tako cijeli tim strogo pazi da su knedle izrađene od sirovina visokog kvaliteta. Našim kupcima uvijek želimo pružiti toplinu, kvalitet i znak zahvalnosti – kazali su vlasnici „Naših knedli“.

Tajna „Naših knedli“ je u tome da uvijek imaju svježe pripremljeno voće, punjenja kao i vrhunske italijanske čokolade, ali jedna od najvećih tajni jeste da je tijesto uvijek mekano, ukusno ali ipak dovoljno čvrsto da čuva fil knedli. U ovoj radnji naglasak su stavili da su svi svježi proizvodi zapravo domaći, jer im je jako bitno kojim voćem rade knedle.

Iako većina domaćica zna recepte pravih domaćih knedli, te da su najbolje one koje su pravile naše nane i mame, u ovoj radnji se također drže tradicionalne recepture, pa za pripremu „Naših knedli“ koriste bijeli krompir kojeg toplog prerađuju, ali kako su istakli vlasnici velike tajne izuzev ljubavi prema knedlama nema.

Kontakt “Naših knedli”: 061318415

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti