LifestylePromo

Uz Melem koža voli proljeće

Omiljeni Melem najavljuje proljeće u novim teglicama, neodoljivih pastelnih tonova – ružičastoj, ljubičastoj i tirkiznoj. Osim beskompromisne njege lica i tijela, ovog proljeća Melem osigurava i dobro raspoloženje u vedrim pakiranjima. Rezultat je i dalje isti – neodoljivo meka i njegovana koža koja s nestrpljenjem očekuje prve proljetne zrake Sunca. Potražite ga na policama drogerija i velikih prodavaonica.

 

Omiljeni „mali“ Melem ovo će proljeće dočekati u novom, pastelnom izdanju. Ružičasti, ljubičasti i tirkizni poklopac na teglici od 10 ml razveselit će i zabaviti sve ljubiteljice ove jedinstvene „mazalice“, koja i dalje nudi originalnu, beskompromisnu njegu za najzahtjevniju, vrlo osjetljivu kožu. Vedre boje, kako je dokazano brojnim psihološkim istraživanjima, izvor su dobrog raspoloženja koje se baš savršeno nadopunjuje s njegujućim Melem učinkom.

Tri nove, pastelne boje smisleno su odabrane. Upravo one simboliziraju sve što Melem desetljećima predstavlja u njezi – ružičasta kao simbol najnježnije njege, moćna zaštita krije se u ljubičastoj, dok je tirkizna simbol umirujućeg učinka koji Melem uvijek pruža vašoj koži.

Dopustite da vam pastelni Melemi uvijek budu pri ruci, ne samo kako biste pripremili kožu za prve proljetne zrake Sunca, njegovali usne, lice ili tijelo, nego i popravili raspoloženje sebi ili svojim najmilijima. Odaberite boju koja će vam razveseliti svakodnevne Melem rituale i obogatiti trenutke uživanja u beskompromisnoj njezi.

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija i velikih prodavaonica po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4,90 BAM.

Ne zaboravite – Melem je melem, sve ostalo su samo kreme!  

Za više informacija kontaktirajte:

Željku Krhač, e. [email protected], m. +385 99 5916 501

 

Pratite nas na društvenim mrežama