Ostao je još jedan dan za registraciju na Festival savremene žene

Piše: Redakcija

Preko 100 uspješnih žena iz čitavog svijeta dolazi od 11. do 14. u Tuzlu kako bi bile dio Festivala savremene žene.

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine ali i ciljano motiviše mlade žene.

Ko ili šta je savremena žena danas?

Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena… ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival smo kreirali kao platformu otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, slavimo uspjeh i motivišemo.

KO SU GOVORNICE???

Njih više od stotinu pričati će o biznisu, zdravlju, majčinstvu, umjetnosti, kako uspjeti u savremenom dobu, kako pronaći hrabrost za pokretanje vlastitog biznisa i tu su 4 dana kako bi odgovorile na sva vaša pitanja.

Na ovom linku pogledajte o kojim uspješnim ženama se radi: https://festival.zenski.ba/govornice/

ZANIMAJU VAS TEME I SATNICE???

U tom slučaju pogled “bacite” na zvanični festivalski program: https://festival.zenski.ba/sneak-peek/

Registrujte se jer je vremena ostalo još sasvim malo. Svojom registracijom osiguravate pristup svim festivalskim sadržajima: Govornički dio, VIP karta za koncert Parnog valjka, izložbe, monodrama Mie Begović…

Broj mjesta je ograničen.

Ne dozvolite da vam drugi pričaju kako su u Tuzli proveli najbolja 4 dana ovog proljeća. Doživite ih sa nama!

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti