Džejla Glavović zablistala na crvenom tepihu SFF-a u jedinstvenoj TWINSET kreaciji

Piše: Redakcija

Crveni tepih 25. Sarajevo Film  Festivala, s prepoznatljivim tradicionalnim bosanskim motivima, večeras je ugostio poznata imena s lokalne i svjetske filmske, muzičke i modne scene. 

Među njima je bila i poznata bosanskohercegovačka manekenka i Miss Earth 2002. godine, Džejla Glavović, koja je došla u pratnji supruga Mahira Očuza. Džejla je za ovu priliku izabrala jedinstvenu kreaciju mlade italijanske modne kompanije TWINSET, dok je njen suprug  nosio Hugo Boss odijelo. Elegantnu, nježnu i ručno šivenu kreaciju potpisuju kreativni direktori ove italijanske kompanije, Lara Davies i Bill Shapiro. 

Riječ je o kreaciji koja je opšivena nojevim perjem porijeklom iz Južne Afrike i svjetlucavim cirkonima duž dekoltea i mermaid linije. Haljina je unikat, a prvi put je predstavljena u Milanu pod nazivom Frangia Spadonna, što u prijevodu znači  “nojevo mlado perje”.

Prema Džejlinim riječima, TWINSET kreacija nije jedino iznenađenje i modno osvježenje koje će imati priliku pokazati tokom Sarajevo Film Festivala zahvaljujući Astri i Borovu, čije je zaštitno lice i sa kojima surađuje već tri sezone.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti