Senzualna izdanja Džejle Glavović druge i treće večeri SFF-a

Piše: Redakcija

 

Bez obzira na to što je nedjelja, festivalska groznica i uzbuđenje u glavnom gradu BiH ne jenjavaju. Na bosanskom ćilimu ispred Narodnog pozorišta prodefilirale su brojne osobe iz javnog života BiH i regije među kojima se našla i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka Džejla Glavović-Očuz.

Večeras, kao i prethodne dvije festivalske noći, predstavila nam je savršen spoj modnih kreacija i tradicionalnog bosanskog ćilima. Umjetnička djela u kojima se prošetala crvenim tepihom, potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland modne kuće ESCADA. Lepršava i glamurozna korset haljina od svile, bogatog slojevitog kroja, laskala je njenoj figuri, a outfit je upotpunila chic PINKO crossbody torbicom.

Prekrasna svilena haljina koju su kreativni dizajneri nazvali Gisela, bojom suncokreta I profinjenom teksturom, istakla je noć prije zavidnu figure ove poznate bosanskohercegovačke manekenke, koja je kompletan look također upotpunila PINKO zlatnom crossbody torbicom. 

Džejla ispunjava obećanje koje je dala tokom otvaranja Sarajevo Film Festivala te nam iz noći u noć, u saradnji sa grupacijom Astra i Borovo čije je zaštitno lice, predstavlja modne kreacije svjetski poznatih brendova kao što je ESCADA.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti