Promo

LG donosi OLED tehnologiju i vještačku inteligenciju na velika vrata u BiH

Na eventu „Perfect & Smart Home powered by LG” upriličenom u “Klubu 1” u Sarajevu, kompanija “LG Electronics” predstavila je seriju premium OLED televizora sa vještačkom inteligencijom koji će unijeti revoluciju u vaše domove. Event je otvoren videom koji je za ovu priliku posebno kreirao sarajevski strip crtač i ilustrator Enis Čišić, koji je za najvećeg svjetskog izdavača stripova Marvel ilustrirao neke od najpoznatijih superheroja – Ironmana, Spidermana, Kapetana Amerike i Hulka. Prisutne zvanice, pozdravili su Damir Kalmar, direktor kompanije “Stanić Trade” koja je ujedno bila i domaćin događaja, kao i generalni direktor LG-ja za region Centralno-južne Evrope, Hyeong Tae Kim.

Sa α (Alpha) 9 inteligentnim procesorom koji pokreće vodeće OLED modele, gledatelji mogu da uživaju u poboljšanom renderovanju slike i preciznijim bojama iz praktično bilo kog ugla gledanja, kao i u savršenom nivou crne boje, koji je zaštitni znak LG OLED televizora. Jedinstvena inovacija u ovom procesoru je četvorostepeni proces smanjenja šuma, što je dva puta više koraka nego kod konvencionalnih tehnika. Sa Dolbi Atmos zvukom i optimalnim kvalitetom slike, LG televizori potrošačima pružaju impresivno iskustvo gledanja. Televizori kompanije LG sa ThinQ® tehnologijom vještačke inteligencije podržavaju usluge bazirane na elektronskom vodiču programa (EPG) za pružanje informacija u realnom vremenu i pretragu kanala koji nude željeni sadržaj.

Pored OLED televizora, prisutnima su przentirani i NanoCell televizori, kao i Signature linija LG velikih kućnih aparata te je najavljena jesenja promocija „5 godina garancije“ na UHD modele koja je počela 17. oktobra i trajat će do 2. decembra 2019. godine.

Foto: Spektroom