MATRIX – Instagram revolucija u vašoj kosi!

Piše: Redakcija

Znate li tko ili što se krije iza Instagram #hastagova #matrix i #iammatrix?!

Otkrit ćemo tajnu – u pitanju je Matrix, američki brend za njegu i bojenje kose, iza kojeg stoji Frizerland koji ima čast biti generalni zastupnik i uvoznik ovog brenda za Bosnu i Hercegovinu.

Odabir celebrityja

Da budemo jasni, ovaj brend već neko vrijeme pokorava Instagram, američko tržište i neukrotive kose čuvenih hollywoodskih ljepotica. Jedna od diva koja je otkrila sve čari Matrixa je i Fergie koja zavodi svojim platinastim uvojcima.

Osim Fergie, u Matrix je odavno zaljubljena i Nicky Hilton, čuvena bogatašica koja puni novinske stupce o svom raskošnom životu.

Ukoliko Vi ili Vaš klijent zahtijevate zlatni odsjaj u kosi, bez neželjenog žutila, s Matrixom imate kec u rukavu, jer naravno, danas svi želimo izgledati što ljepše i prirodnije, a mladost želimo podariti i kosi uz pomoć baby pramenova, koje možemo postići uz pomoć Light Mastera, jedinog sustava posvjetljivanja kojeg ćete ikad trebati. S uljnim dodacima (a svi znamo koliko se moćnici iz svjetskih beauty kuća kunu u ulja), Matrix omogućava precizno posvjetljivanje uz dodatnu njegu.

Kosa kao barokno platno

No, za one koji žele ići korak ispred, prkositi klasici, te izraziti svoj buntovnički stav i stil, tu su SoColor i ColorSync, cijela paleta umjetničkih boja koja će svaku kosu oslikati kao najlljepše barokno platno.

Linije su svakako predočene kao odgovor na pitanja novih influencera, onih koji su vječito jednu stepenicu više, te traže gotovo nemoguće oblike i boje koje ponosno žele predstaviti digitalnoj stvarnosti.

S druge strane, sa svjetskih pista nam diktiraju crvenkaste i bakarne tonove kao i podtonove, ružičastu boju zlata i sve boje prirodnog i prerađenog drveta, koje ovu sezonu treba da nosimo u kosi. Drastičnoj razlici boje korijena kose u odnosu na vrhove, polako dolazi kraj, a Matrix u svojoj kreativnoj radionici ima rješenja, sam najljepše boje koje će se razviti do samog savršenstva.

Za vegane i prirodnjake, Matrix je kreirao Biolage i Oil Wonders, linije sačinjene od organskih ekstrakata, te preparate inspirirane antičkim ritualima za njegu kose.

Ostvarenje profesionalnih snova

Matrix, kao dio Odjela za profesionalne proizvode L’Oreal USA, posvećen je suradnji sa salonima i osnaživanju frizera za stvaranje pozitivnih promjena kod klijenata, ali i u svijetu oko njih.

Kroz inspiraciju i inovaciju Matrix pruža potporu svakom salonu u ostvarenju njegovih profesionalnih snova.

Svim frizerima koji svoj rad žele podići na sasvim novi nivo, Matrix i Frizerland otvaraju svoja vrata!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti