Ediba Subašić: Tri looka za svaki dan

Piše: Redakcija

„Azrin“ novi projekt postaje sve popularniji. Nakon četiri zadovoljne dame, kojima smo priuštili dan iz snova, pred naš objektiv stala je i Ediba Subašić, ekonomistica iz Sarajeva. U hotelu „Radon Plaza“, zajedno s profesionalcima iz „Deborah Milano BiH“, te frizerskog studija „Drama“, učinili smo je  modnom kraljicom i naglasili njenu ženstvenu stranu. U saradnji s „LC Waikikijem“, koji će 15. novembra sa početkom u 12 sati otvoriti vrata nove prodavnice u Živinicama, u tržnom centru Bingo, za Edibu smo odabrali tri savršene kombinacije.

LIČNA KARTA

Datum rođenja:  14.04.1959.

Visina: 172

Težina: 75

Konfekcijski broj: 42

ORGANIZATORI SNIMANJA:

Aldina Zaimović i Azra Kovačević

Foto: Mevludin Kadrić

Make-Up: Ajla Koso za „Deborah Milano BiH“

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“ Sarajevo

Ediba nije krila zadovoljstvo što je dobila priliku da bude dio makeovera, ali i provede svoje vrijeme s ekipom našeg magazina. Uživa u modi, preferira casual stil, ali uživa i u kvalitetnim elegantnim komadima. Osim što je posvećena poslovnim obavezama, vrlo rado provodi vrijeme u prirodi sa svojim psom Belom. Za naš projekt prijavila se, prije svega, zbog druženja.

– Ali svakako i da vidim neki svoj drugačiji look, odnosno after look – kaže Ediba, koja se s potpunim povjerenjem prepustila u ruke članova našeg profesionalnog tima.

SAVRŠEN CASUAL LOOK    

Crna klasična jakna u kombinaciji s crnim pantalonama i majici u jarkoj boji odličan je izbor kada žena želi da se osjeća ugodno, ali i atraktivno u onome što nosi.

Pantalone (29,95 KM)

Majica (19,95 KM)

Jakna (64,95 KM)

Čizme (34,95)

Stayling: LC Waikiki

URBANO I MODERNO

Bijela košulja i farmerke uvijek su dobar izbor. Izađite iz sportske obuće i slobodno ih, kao i Ediba kombinirajte sa štiklama. Kombinacija će izdužiti figuru, sakriti nedostatke i otkriti samo ono najbolje na vama.

Stayling: LC Wakiki

Košulja (26,95 KM)

Farmerke (29,95 KM)

OPUŠTENA ELEGANCIJA

Crna haljina s cvjetnim uzorkom odlično pristaje na Edibinu figuru. Upravo ona je ispunila njena očekivanja, jer se može kombinirati u poslovim, ali i u nešto opuštenijim prilikama.

Haljina (49,95 KM)

Pročitajte još