VIDEO: Sabina Musić, trgovkinja iz Sarajeva ovosedmična je zvijezda „Azrinog makeovera“

Piše: Redakcija

Zvijezda ovosedmičnog „Azrinog makeovera“ je Sabina Musić, trgovkinja iz Sarajeva. Kao i svim prethodnim damama i njoj smo priuštili dan iz snova i dozvolili profesionalcima, Ajli Koso iz „Deborah Milano BiH“ i Dervišu Hodžiću iz studija „Drama“ da istaknu njenu prirodnu ljepotu, dok se za savršene odjevne kombinacije pobrinulo dućan “Centra”.  Iako je, na prvu, bila zabrinuta kako će pozirati pred objektivom našeg fotografa, Sabina se jako brzo snašla u ovoj ulozi i zablistala poput prave zvijezde.

Sabina je majka troje djece, velika ljubiteljica životinja, posebno mačaka, te dugogodišnja vjerna čitateljka našeg magazina. Ističe da jako voli modu, ali zbog brojnih obaveza nema mnogo vremena da se posveti sebi, što je svakako jedan od razloga zbog kojih se prijavila za naš makeover.Sabina i privatno preferira casual stil i mladalačku odjeću, te nije krila oduševljenje kada je vidjela komade koje smo za nju izabrali.

 

ORGANIZATORI SNIMANJA:

Milica Brčkalo

Foto: Mirza Tabaković

Make-up: Ajla Koso za „Deborah Milano BiH“

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“, Sarajevo

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti