Zaljubite se u novi Avonov mirisni gel: Trajan dodir mirisa, trajan dodir ljubavi

Piše: Redakcija

Today Tomorrow Always ETERNAL Essence de Parfum predstavlja potpunu inovaciju u svijetu mirisa, a dolazi nam iż Avona. Ova parfemska kuća sa više od 130 godina mirisne tradicije sada otkriva i još jedan mirisni patent, esenciju mirisa u gelu. Ova tehnologija je kreirana tako da miris traje kao nijedan drugi. Gel tehnologija omgućava dugotrajnost i poseban dodir lukskuza, kao nikada prije.

Esencija parfema omogućava puno sporije hlapljenje gornjih i srednjih nota i dugotrajnije održavanje na koži –  produžuje njihovo isparavanje, produžuje osjet mirisa na koži i pruža senzorno iskustvo kakvo do sada nije viđeno u tradicionalnim EDT i EDP mirisima.Trajan dodir mirisa. Trajan dodir ljubavi. Ako bismo ovom parfemu morali dodati kategoriju mirisa, onda je to cvjetno-voćna.

U gornjim notama pronalazimo svježi kalabrijski bergamot, procvjetalu dunju i sasušenu ljubičicu, u srednjim osjetimo procvjetalu magnoliju, rozi božur i osunčane latice jasmina. Samu bazu parfema nosi sjajna sandalovina, kristalni mošus i drvo kašmira.

Period u kojem smo se našli idealan je da popravite i uljepšate dan sebi ili voljenim damama u svom životu. Zato iskoristite priliku jer Avonovi proizvodi i dalje sigurno i brzo dolaze do svakog korisnika. Uz sve potrebne mjere predostrožnosti u njihovim tvornicama, na skladištu i prilikom dostave – dostavljaju i na najbližu poštu, ali i direkt na kućnu adresu.

Još jedna pogodonost koja nam dolazi iz Avona jeste da njihove proizvode možete da naručite i ON-LINE: http://www.avon.ba/PRSuite/osaRepresentative.page

Besplatno se registrujte, potom ćete dobit svoje log-in podatke  i uživajte u punjenju košarice

A ovaj raskošan dodir senzualnosti u obliku luksuznog gela nalazi se u Avonovoj brošuri po cijeni od 35,90.

Pročitajte još