U novom broju magazina „Azra“ Slađana Mandić ekskluzivno otkriva da čeka drugo dijete

Piše: Redakcija

U novom broju magazina „Azra“

Poznata pjevačica Slađana Mandić, koja po prvi put govori za jedan medij nakon famoznog „Corona derneka“ u Sarajevu, nije se oglašavala sve do sada. Samo za „Azru“ čije će se novo izdanje od sutra naći na prodajnim mjestima širom BiH, pjevačica popularnih hitova „Osluškujem“, „Drhtala ginula“, „Lude noći“, otkriva da se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće i da s nestrpljenjem sa suprugom Ajlinom Ahmićem i šestogodišnjim sinom Kanom čeka još jednog sina, krajem ljeta. Uz sve to Slađa priprema još tri pjesme, a o „Corona derneku“ kaže: „Šta god da sam tada rekla, pogrešno bi se protumačilo.“ Na stranicama „Azre“ donosimo i njene ekskluzivne trudničke fotografije.

U mnoštvu zanimljivog sadržaja, unutar svakog primjerka magazina „Azra“ naši cijenjeni čitatelji će dobiti Plantago čaj, a darujemo vas i na stranama 4. i 21.

Bh. pjevač Adis Škaljo i njegova supruga Amra prošlog vikenda upriličili su veliku zabavu za prvi rođendan sina Noe. Kazali su nam da je prethodna godina za njih bila najljepša i najsretnija, a njihov dom postao igraonica jednog veselog dječaka.

U susret ljetu razgovarali smo s federalnom ministricom Editom Đapo koja poziva na promociju domaćeg turizma: Ostanite ovdje, Bosna i Hercegovina je prepuna mjesta za odmor duše.

Miljenik ženske publike, pjevač Armin Dedić iz Srebrenika također je otvrio dušu za naš magazin: Moja djevojka mora biti uredna i seksepilna.

Kako izgledaju avionska putovanja u vrijeme Corone opisuje Sarajka, stjuardesa Merima Dedović iz Saudijske Arabije: Posada aviona zaštitu nosi od izlaska iz kuće, putnicima se dijeli hermetički zatvorena hrana i piće.

Nakon pandemije uzrokovane Corona virusom, mnogi su u potrazi za zabavom i provodom kao u dobra stara vremena. Za takvo nešto u Sarajevu pobrinula se “Mucha Lucha” ekipa, pročitajte šta spremaju.

U novom broju za vas smo pripremili osvježavajuće koktele za tople ljetne večeri i domaći sladoled za ljetnje dane.

Ne zaboravite, i od ove srijede „Azra“ je u znaku darivanja. Novi broj od sutra u prodaji na kioscima širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti