Nova “Azra” u prodaji: Slađana Mandić ekskluzivno otkriva da čeka drugo dijete

Piše: Redakcija

U novom broju magazina „Azra“

Poznata pjevačica Slađana Mandić, koja po prvi put govori za jedan medij nakon famoznog „Corona derneka“ u Sarajevu, nije se oglašavala sve do sada. Samo za „Azru“ koja je od danas na prodajnim mjestima širom BiH, pjevačica popularnih hitova „Osluškujem“, „Drhtala ginula“, „Lude noći“, otkriva da se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće i da s nestrpljenjem sa suprugom Ajlinom Ahmićem i šestogodišnjim sinom Kanom čeka još jednog sina, krajem ljeta. Uz sve to Slađa priprema još tri pjesme, a o „Corona derneku“ kaže: „Šta god da sam tada rekla, pogrešno bi se protumačilo.“ Na stranicama „Azre“ donosimo i njene ekskluzivne trudničke fotografije.

U mnoštvu zanimljivog sadržaja, unutar svakog primjerka magazina „Azra“ naši cijenjeni čitatelji će dobiti Plantago čaj, a darujemo vas i na stranama 4. i 21.

Bh. pjevač Adis Škaljo i njegova supruga Amra prošlog vikenda upriličili su veliku zabavu za prvi rođendan sina Noe. Kazali su nam da je prethodna godina za njih bila najljepša i najsretnija, a njihov dom postao igraonica jednog veselog dječaka.

U susret ljetu razgovarali smo s federalnom ministricom Editom Đapo koja poziva na promociju domaćeg turizma: Ostanite ovdje, Bosna i Hercegovina je prepuna mjesta za odmor duše.

Miljenik ženske publike, pjevač Armin Dedić iz Srebrenika također je otvrio dušu za naš magazin: Moja djevojka mora biti uredna i seksepilna.

Kako izgledaju avionska putovanja u vrijeme Corone opisuje Sarajka, stjuardesa Merima Dedović iz Saudijske Arabije: Posada aviona zaštitu nosi od izlaska iz kuće, putnicima se dijeli hermetički zatvorena hrana i piće.

Nakon pandemije uzrokovane Corona virusom, mnogi su u potrazi za zabavom i provodom kao u dobra stara vremena. Za takvo nešto u Sarajevu pobrinula se “Mucha Lucha” ekipa, pročitajte šta spremaju.

U novom broju za vas smo pripremili osvježavajuće koktele za tople ljetne večeri i domaći sladoled za ljetnje dane.

Ne zaboravite, i ove srijede „Azra“ je u znaku darivanja. Novi broj od danas u prodaji na kioscima širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti