Neka hidratizacija bude dio vaše svakodnevne rutine u njezi tijela

Piše: Redakcija

Neutrogena predstavlja tri top saveznika za blistavu i njegovanu kožu, te savjetuju da hidratacija bude dio vaše svakodnevne rutine u njezi tjela.

Body

Neutrogena® Hydro Boost® Express hidratantni sprej za tijelo obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pruža trenutnu hidrataciju, podantnu i blistavu kožu tokom cijelog dana. Apsorbira se instant bez ostavljanja masnih tragova.

Nova Neutrogena Hydro Boost® hidratantna gel krema za tijelo pruža intezivnu hidrataciju za klinički dokazano podatnu i blistavu kožu.

„Zaključava“ hidrataciju kože zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja aposrbira do 1000x vode više od svoje težine. Pomaže koži da ostane hidratizirana tokom cijelog dana i oslobađa vlagu kad god je neophodno.

Neutrogena® Hydro Boost® gel-krema za ruke donosi napredna iskustva hidratacije s područja njege lica u područje njege ruku. Klinički dokazano hidratizuje ruke tokom 24 sata ostavljajući ih vidljivo mekšim i glatkijim.

Face

Koži zdravog izgleda potreban je visok nivo vode, a za svakodnevnu glatku i podatnu kožu važna je kontinuiranana dopuna hidratacije.

Otkrijte cjelokupnu Neutrogena® Hydro Boost® liniju proizvoda za čišćenje lica, uklanjanje šminke i hidratantnih krema te neka hidratacija bude dio vaše svakodnevne rutine njege lica.

Detox

Vaša dnevna detox rutina:

  1. korak – priprema

Skin Detox 3 u 1 micelarna voda uklanja vodootpornu šminku, čisti kožu od svih nečistoća i zagađenja i ostavlja kožu mekom.

 

  1. korak – piling lica

Skin Detox – Cooling piling za čišćenje lica, piling sa sitnim zrncim obogaćen glikolnom kiselinom čisti pore kože oslobađajući je nakupljene prljavštine, masti i ostataka šminke, pritom čuvajući izvornu hidrataciju kože. Koža ostaje čista, mekana i sjajna.

 

  1. korak – čišćenje

Skin Detox maska od pročišćene gline za čišćenje lica, ova 2 u 1 formula može se koristiti kao svakodnevno sredstvo za čišćenje lica ili kao detoksikacijska maska za dubinsko čišćenje pora – za meki i blistavi ten.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti