Alma Ras na još jednoj lokaciji u Sarajevu: Sniženja i do 50 %

Piše: Marketing

Nakon kraće pauze Alma Ras, domaći brend lider u proizvodnji finog rublja i spavaćeg programa, ponovo je otvorila vrata svog butika u sarajevskom Tržnom cntru “Merkur” na Otoci.

Posjetitelji su obradovani sniženjima i mnogobrojnim pogodnostima, a prvih 50 kupaca dobilo je vrijedne poklone. Za sve koji vole sofisticirano i fino donje rublje, te spavaći program, ovaj butik definitivno će biti prava mala oaza uživanja.

Alma Ras, inače, je poznata po kvalitetnim materijalima evropskog porijekla, a povodom novog otvorenja, samo na ovoj lokaciji, kompletan BASIC program snižen je za 30 % dok sniženja kolekcijskih modela dosežu i do 50 %.

Kreativni tim brenda najprepoznatljivijeg u kategoriji finog rublja za ovo ljeto pripremio je i mnoštvo zanimljivih haljina i odjevnih komada koje će svi željeti nositi i izvan svog doma.

U ponudi su modeli koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim upravo zbog vrhunske udobnosti. Ove sezone, izdvojila se haljina na preklop koja pripadnice ljepšeg spola osvaja nježnim pamučnim materijalima, krojem i kolorističnim dezenima koji ističu preplanulu put. Šarm ove haljine leži i u mnogobrojnim mogućnostima transformiranja za različite prilike i stilove.

“Vjerujemo da ste znali da ova kompanija u svojoj ponudi ima i brend “Manners” koji je okarakteriziran kao savršen spoj kvalitetnog i modernog za uspješne i savremene muškarce. Vrhunski materijali pružaju nevjerovatan osjećaj udobnosti, a krojevi dodatnu ugodnost. Ovo je prava prilika da zgrabite komad koji želite i to po sniženim cijenama”, – poručuju iz Alma Ras kompanije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti