U novom broju magazina „Azra“: Nova Vita vas daruje napitkom punim vitamina

Piše: Redakcija

U novom broju magazina „Azra“:

Donosimo veliku priču o sportistkinji Juliji Pajić. Ona je nešto novo, ono što svijet borilačkih sportova već dugo traži, MMA borac.

– Otišla sam u šumu kod čovjeka koji drži tigrove, jer sam tako željela. Ušla sam u kavez i tigar me je napao. Borili smo se i ostavio mi je ožiljke za cijeli život, ali ne žalim – ispričala je Julija samo za „Azru“.

Nastavak nevjerovatne priče donosimo u novom broju

A u njemu i nove poklone. Uz svaki primjerak pronađite svoju dozu vitamina. Nova  vita vas daruje zdravim napitkom koji će vas osvježiti u ovoim ljetnim danima

Aleksandar Hršum: Moja pokojna majka je moja najveća životna inspiracija

Bosanka Jelena Karagić već nekoliko mjeseci u sretnoj je vezi sa srbijanskim pjevačem Slobom Vasićem. Za naš magazin, otkrivaju kada su se upoznali, čime su osvojili jedno drugo, te koji su im naredni planovi u budućnosti.

U redovnoj rubrici Plava krv donosimo detalje vjenčanja omiljene unuke kraljice Elizabethe

Za vas smo priredili na čak šest strana veliki ljetni ljubavni horoskop,

kao i razloge zbog kojih biste za svog kućnog ljubimca trebali birati mačku

Nismo vas zaboravili darovati i ove srijede. poklone potražite na strani 7.

Novi broj magazina „Azra“ očekuje vas svake srijede na kioscima širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti