Ljubitelji sportskih brendova sada mogu uživati u još bržem i sigurnijem načinu kupovine u Sport Vision trgovinama

Piše: Marketing

Kada smo u potrazi za sportskim favoritima koji spajaju udobnost i estetiku na najbolji način, redovno zavirimo na police Sport Vision trgovina na kojima možete pronaći artikle svjetski poznatih sportskih brendova.
Zastupnik su brendova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, kao i vodeći partner brendova Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, čije su kolekcije u skladu s našim užurbanim tempom te nose dozu udobnosti i trendi izgleda.

Kupovina u našim omiljenim trgovinama sada dolazi u novoj formi, a jedan od koraka na koji se posebno pazi upravo je beskontaktno plaćanje.

Kompanija Sport Vision uvijek je kroz dinamične strategije brzo reagirala na tržišne zahtjeve te imala profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima. Zbog toga ne iznenađuje da upravo u njihovim trgovinama možete plaćati koristeći OPA aplikaciju.

Sigurno, brzo i jednostavno plaćanje omogućeno je svim korisnicima OPA aplikacije koja je dostupna u BiH i uz koju mobitel postaje vaš pametni novčanik.

Cijela transakcija obavlja se u maksimalno pet sekundi skeniranjem QR koda, a s obzirom da svoj pametni telefon koristimo više od bilo kojeg uređaja, korištenje zaslona za plaćanje postaje jednostavno, praktično i logično rješenje.

 

ŠTO JE OPA APLIKACIJA I KO JE MOŽE KORISTITI? 

OPA aplikacija na moderan i inovativan način nudi mogućnost plaćanja usluga i računa na prodajnim mjestima u BiH. OPA aplikacija je dostupna na Google Play (Android) i App Store (iPhone) te je možete besplatno preuzeti i koristiti.

Svaki korisnik može besplatno otvoriti OPA račun koji se veže za tekući račun fizičkog lica koji je klijent Raiffeisen Bank dd BiH te korisnički broj mobilnog uređaja (svi telekom operateri u BiH su podržani). Transakcija se obavlja u nekoliko sekundi, jednostavnim skeniranjem QR koda putem mobilnog uređaja iz OPA aplikacije.

 

U KOJIM SPORT VISION TRGOVINAMA MOŽETE KORISTITI OPA APLIKACIJU?

Ovu aplikaciju možete koristiti u svim Sport Vision trgovinama u Bosni i Hercegovini. Za više informacija, posjetite najbližu poslovnicu i uvjerite se u pogodnosti koje OPA aplikacija nudi.

Uživajte  u pronalasku idealnih ljetnih artikala uz koje ćete kreirati udobne i urbane kombinacije u kojima ćete provesti dan.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti