„Beauty House by Ljudmila“ vam poklanja 10% popusta na sve tretmane

Piše: Redakcija

Moje klijentice su bile moje ohrabrenje i podrška da završim niz edukacija za permanent make-up tako da sam danas tu gdje jesam. Šta god da radim, volim biti najbolja u tome i maksimalno se posvetiti, tako da je danas permanent make-up moja najveća ljubav i jedini dio beauty industrije kojem sam posvećena

Tridesettrogodišnja Ljudmila Valjevac, frizerka po zanimanju, vlasnica je salona „Beauty House by Ljudmila“. Za magazin „Azra“ Ljudmila je ispričala svoju priču i kazala da joj se ljubav prema beauty tretmanima rodila iz potrebe. Brojna porodica i njena želja da olakša roditeljima s petero djece, tri sestre i dva brata, podstakle su je da upiše frizersku školu. Želja da se preseli u Soči, za nju najljepši grad u Rusiji, ispunila joj se, ali tamo nije bilo sjajno, jer nije mogla pronaći posao u struci.

– Nakon potrage i niza razočarenja, ipak sam uspjela i pronašla posao frizera u hotelu. Ali, to nije sve. U Sočiju sam srela i ljubav svog života, muža Adisa, koji je u to vrijeme radio u Rusiji, a upoznali smo se posredstvom zajedničke prijateljice. Nakon isteka njegove radne dozvole morala sam donijeti jako tešku odluku. Ili dolazim s njim u Sarajevo ili ostajem u Rusiji – kazala je Ljudmila.

Odluka je pala na to da, ipak, dođe u Sarajevo. U Sočiju je u međuvremenu završila i kurs za estetsko uređivanje noktiju, ali taj posao je zaživio tek kada je stigla u Sarajevo. Nadogradnja noktiju je tada bila nešto potpuno novo i nije bila popularna na našim prostorima. Zbog nepoznavanja jezika netom nakon dolaska u Sarajevo, bilo joj je nezamislivo tražiti posao frizera. Stoga je odlučila da radi usluge uređivanja noktiju. Kaže da joj je bilo dovoljno da klijent samo pokaže sliku noktiju koje želi.

– Nokti “kod Ruskinje” bili su jako popularni, a termini su bili popunjeni mjesec unaprijed. Imala sam želju ipak raditi u salonu, jer sam usluge nadogradnje noktiju pružala kod kuće. Tu je, zapravo, sve i počelo. Moje klijentice su bile moje ohrabrenje i podrška da završim niz edukacija za permanent make-up tako da sam danas tu gdje jesam. Šta god da radim, volim biti najbolja u tome i maksimalno se posvetiti, tako da je danas permanent make-up moja najveća ljubav i jedini dio beauty industrije kojem sam posvećena.

Otvorila je svoj frizersko-kozmetički salon „Beauty House by Ljudmila“ prije devet godina, gdje klijenti mogu dobiti sve na jednom mjestu. Ovo mjesto jedan je od najpopularnijih i najperspektivnijih salona ljepote, koji svojim klijentima nudi usluge najvišeg nivoa kvaliteta, a to su: permanent make-up, nadogradnja trepavica, uređenje i nadogradnja noktiju, tretmani lica, depilacija.

– Misija salona, koju uspješno provode uposlenici, jeste da budemo najbolji u oblasti u kojoj obitavamo – ističe Ljudmila.

Ono što „Beauty House by Ljudmila“ salon izdvaja od konkurencije jeste najbolji omjer cijena i kvaliteta, susretljivo radno osoblje, kvalitetan materijal za rad, stalno unapređivanje usluga i osoblja, te proširivanje ponude iz oblasti usluga i prodaje.

Prošlog mjeseca svečano su otvorili svoj novi poslovni prostor, koji je u potpunosti prilagođen uposlenicima, ali i klijentima salona.

– Možemo ponosno reći da je „Beauty House“ sada jedan od najvećih, najmodernijih i najljepših salona u Sarajevu, a vjerujemo i u cijeloj Bosni i Hercegovini! Salon se sada nalazi na adresi Teheranski trg 7, na ukupnoj površini od gotovo 220 metara kvadratnih, a unutrašnjost salona, koja će sasvim sigurno sve oduševiti, krasi veliki broj ogledala, savršeno i moderno osvjetljenje, te prepoznatljive boje salona: zlatna, crna, roza i zelena – kaže nam Ljudmila.

Salon, osim uslužnog, ima i prodajni dio, te ukoliko vam je potrebna neka farba za kosu, krema za lice ili ipak nešto za nokte, sve možete kupiti na jednom mjestu. Širok dijapazon partnera s kojima Ljudmila Valjevac sarađuje sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe za kozmetikom koja vam najbolje odgovara.

USLUGE

  • Sve frizerske te usluge pedikure, klasične i medicinske
  • Sve tehnike nadogradnje trepavica lash lifta, najmodernije tehnike nadogradnje i geliranje noktiju
  • Usluge trajnog uklanjanja dlačica
  • Lasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke, različiti tretmani lica prilagođeni svakom klijentu
  • Solarijum s najmodernijim sijalicama koje ne štete koži, kao i masaže te različite tehnike depilacije
  • Tretmani za mršanje i celulit, maderoterapija i vakuum
  • Svi tretmani trajne šminke i obrva
  • Šminkanje za svečane prilike

KUPON

„Beauty House by Ljudmila“ vam poklanja 10% popusta na sve tretmane. Sve što trebate uraditi jeste izrezati kupon iz printanog izdanja magazina “Azra” koji je u prodaji od 10. do 17.02.2021.

Molimo vas da svoj termin rezervirate na broj 062 225 224.

Adresa „Beauty House by Ljudmila“: Teheranski trg 7.

Kupon važi do 31.03.2021.

Pročitajte još