Novu 2022. dočekajte uz novogodišnji program TV Alfa

Piše: Redakcija

TV Alfa snimila je odličan novogodišnji program. 31.12 od 21 sat,  sve gledatelje očekuje vrhunska zabava, odlična atmosfera. A za dobru zabavu pobrinut će se gosti, vrhunski pjevači Amra Halebić, Hasiba Agić, Elmedin EKA Kadrispahić, Nedim Neno Mujkanović, Damir Džakić. Tu je i vrhunski  harmonikaš Samir Zavlan, koji je do kraja emisije pratio sve goste. Dobre svirke nije nedostajalo.

-Bilo je zabavno i jako dobra atmosfera je vladala tokom snimanja, mnogo smijeha i pjesme, moja draga Hasiba je uz Samirovu pratnju otpjevala specijalno pjesmu za mene Sarajevo grad, koju ja posebno volim kada Hasiba pjeva i pusti svoj glas… Hvala i mojim kolegicama Zerini i Džejlani, koje su se potrudile da ništa ne fali i koje su odradile ogroman posao iza scene, kazala je voditeljica novogodišnjeg programa Irmela Šabanović.

Amra i Elmedin Kadrispahić su na samom početku zagrijali atmosferu. Eka inače  napravi odličnu atmoferu kad god snimamo, pa i ovaj put je to odradio u svom stilu.

– Gledatelje TV ALFA zaista očekuje odlična zabava i uvertira za kasnije. Ekipa TV ALFA želi sretnu i uspješnu 2022. godinu i svakako tople preporuke da budete uz novogodišnji program TV ALFA.  A mi se družimo i gledamo u Novoj godini i našim novim pričama koje uveliko pripremamo za naše gledatelje, dodala je Irmela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti