Etno selo Herceg -istinska čarolija u Hercegovini

Piše: Marketing

Predah u autentičnom etno selu, mir, ukusne delicije i vrhunska vina. To je sve što vam treba za savršeni kratki bijeg od svakodnevnice. Oduševit će vas jutarnja buđenja uz cvrkut ptica, masline stare 250 godina, vinograd sa žilavkom i blatinom, štale s domaćim životinjama.
U blizini Međugorja nalazi se idilično turističko naselje Herceg etno selo Međugorju u kojem će Vas čim kročite u ovaj prelijepi izolirani ambijent, opiti dašak autentične Hercegovine. Iz ničega ovdje su 2008. godine na površini od sedam hektara stvorena moderna izdanja više od 50 kamenih objekata. Oduševiti će vas kamene kućice s arhitekturom nekadašnjih hercegovačkih kuća, u kojima se nudi smještaj hotelskog nivoa i vrhunskog komfora.
Oduševit će vas jutarnja buđenja uz cvrkut ptica, masline stare 250 godina, vinograd sa žilavkom i blatinom, štale s domaćim životinjama. Kompleks oivičen bijelim kamenom unutar kojeg se prostire 14 000 kvadratnih metara travnjaka, ispresijecan kamenim stazama, s bogatom hortikulturom i mnoštvom cvijeća, fontanom iz koje se voda slijeva u tri mala jezera, jedinstvena je ljepota koja će svakog gosta ostaviti bez daha. Tu je i hotelski depadans sa 40 soba, a nadomak njega ekskluzivni bazenski kompleks na 4 000 kvadratnih metara, od čega je skoro 1 650 kvadratnih metara vodene površine koji često bude izbor ljetnog odmora i mjesto za poslijepodnevno kupanje i zabavu za djecu.

Vanjski bar, kuhinja, fi tnes na otvorenom, moderne svlačionice samo su dio ponude ovog prelijepog modernog mjesta. U kongresnoj dvorani kapaciteta 300 mjesta održavanju se brojne konferencije, seminari i skupovi, dok je velika svečana dvorana idealna za organiziranje svadbi. Gostoljubivi domaćini učine sve da mladencima najvažniji dan zauvijek ostane u sjećanju, a u cijenu dvorane dobivaju i apartman u etno selu u kojem mogu odsjesti. Ujutro im se, u prekrasnom ambijentu serviraju kava i doručak sto pravi razliku između ovog mjesta i drugih svadbenih dvorana.
Tu je i impresivni amfiteatar sa 1 000 mjesta, u kojem su održani brojni koncerti i predstave, 15 suvenirnica u kojima domaći proizvođači nude svoje proizvode i rukotvorine. Da se u ovom kompleksu turizmom ne bave slučajno nego u punom smislu te riječi, potvrđuje i činjenica da je u 2021. godini kompleksom prošlo više od 300 000 ljudi.
U sklopu sela se nalazi i restoran koji ima 300 mjesta u četiri potpuno klimatizirane etaže pa se ni tu ne zaostaje za modernim ugostiteljstvom. Tu se nalazi i vinoteka sa bogatom ponudom, kao i konoba u zemlji. Kroz restoran žubori veliki potok, okružen je sa četiri terase i oku ugodnim ambijentom, pored kojeg se nalazi i veliko moderno igralište za djecu.
Etno selo Herceg je bezvremenska kategorija, mjesto na kojem se, izvan sadašnjeg vremena, zaboravlja užurbanost svakodnevnice. To je mjesto na kojem se vraćate korijenima, čudeći se jednostavnosti i jedinstvenosti nekadašnjeg, starinskog načina života. To je čudesno mjesto u kojem se krijepi tijelo i odmara duh…

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti