Neutrogena® predstavlja bright boost, jedinstvenu PRE-AGEING liniju kreiranu za one u 30-im

Piše: Marketing

 

Prva pre-ageing linija od Neutrogene® koji sprečava starenje kože za sjajniji i zdraviji izgled kože u jednoj sedmici.

Realnost je da vam se koža, približavajući se 30. godini, počinje mijenjati. Sve veće obaveze i svakodnevni stres čine da vaša koža izgleda umorno i bez sjaja jer gubi svoj prirodni sjaj, a obnavljanje ćelija se usporava. Da, 30-te su prekretnica, ali mi to radije nazivamo Bright Start. Jer znamo da je vaša koža u prelaznoj fazi: želite da vaša koža izgleda bolje a želite se posvetiti i sprečavanju starenja kože u ranoj fazi. Zato je kreirana NOVA Neutrogena® Bright Boost linija.

Neutrogena® podržava svaku ženu da otkrije svoju ljepotu. Zbog toga smo odabrali 4 milenijalca – 4 ekspertkinje u 30-im godinama – da razviju ovu jedinstvenu liniju.

 

Ali zašto je Neutrogena® Bright Boost tako jedinstvena? Hajde da pričamo o pogodnostima:

  • Aktivira prirodni proces obnavljanja ćelija kože kako bi se spriječilo starenje kože
  • Koža je sjajnija i zdravijeg izgleda za samo 1 sedmicu*
  • Povećava obnavljanje ćelija površine kože za 10x za trenutno svjetliju kožu
  • Hidrira i smanjuje proizvodnju melanina za poboljšanje tonusa kože
  • Sprečava isušivanje, neujednačen ton kože i fine bore
  • Pogodno za sve tipove i tonove kože

Nakon godina istraživanja i ispitivanja, naši naučnici razvili su moćan kompleks koji djeluje na obnavljanje stanica kože koje su odgovorne za tupost, dehidraciju i neujednačenost tona kože:

 

  • Neoglukozamin, amino-šećer koji doprinosi obnavljanju i posvjetljivanju kože. Baš kao što hijaluronska kiselina pojačava hidrataciju, neoglukozamin to čini za sjaj kože. Zapravo, za razliku od drugih “izbjeljivača” kože, neoglukozamin je zapravo dio hijaluronske kiseline koja pomaže obnovi kože za svježiji i blistaviji ten.
  • AHA i PHA koji koji su tu za nježan piling koji uklanjaja dosadne i umorne ćelije

Najbolja rutina za svjetliju kožu

Uvjerite se sami kako Bright Boost doprinosi svjetlijoj i ujednačenijoj koži za samo 1 sedmicu. Ova linija koristi moć neoglukozamina kako bi vaša koža bila hidratizirana dok uklanja stare, tupe stanice.

Saznajte kako možete uklopiti Bright Boost u svoju svakodnevnu rutinu njege kože:

Obnavljajuća piling-krema za lice

Dvostruko djelovanje koje nježno pomaže u uklanjanju nečistoća sa kože za vidno svjetliji i glatkiji izgled sa prirodnim zaglađivačima kože, glikolnim i bademovim AHA kiselinama. Čisti nečistoće, ulje, prljavštinu i bakterije. Umasirajte na mokro lice, isperite i osušite, 1-3 puta sedmično.

Obnavljajući serum za lice

Sa najvećom koncentracijom neoglukozamina, dizajniran je da cilja na crvenilo, pigmentaciju i umornu kožu. Umanjuje nesavršenosti lica i pomaže u sprečavanju starenja tako što potiče obnavljanje površinskih ćelija kože za vidljivo poboljšanu čistoću i teksturu kože. Nanesite dnevno 4-5 kapi, vrhovima prstiju lagano umasirajte na lice

Bright Boost Gel krema za lice i vrat

Ubrzajte obnavljanje površinskih ćelija sa ovom laganom, hidratantnom kremom formulisanom sa neoglukozaminom, PHA i AHA eksfoliantima. Nanesite ga svakodnevno na lice i vrat za momentalnu blistavost lica i vrata.

GEL FLUID SPF 30  gel za lice i vrat 

Štiti kožu od vanjskih faktora (UVA/UVB) i pomaže u sprečavanju starenja kože, formulisan sa neoglukozaminom i vitaminima C&E. Svakodnevno ravnomjerno nanesite na očišćeno lice i vrat.

 

 

Noćna krema

Formulisana sa neoglukozaminom, mineralima i hijaluronskom kiselinom, noćna krema nadopunjuje prirodni noćni proces oporavka kože i pomaže u prevenciji starenja kože kako bi koža izgledala sjajnije. Nanesite ravnomjerno na očišćeno lice i vrat svako veče.

Više informacija možete pronaći na http://neutrogena.ba/

Pročitajte još