Atraktivni modni komadi koje biramo i ove proljetne sezone

Piše: Marketing

Vrijeme zimskih jakni, dugih kaputa i čizama je prošlo. Proljeće se budi, a s njim i naša želja da uplovimo u nove modne trendove koje nam donosi ova sezona. S kojim modnim komadom početi sezonu, te koji su to outfiti koje ćemo neiscrpno nositi saznajte u nastavku.

Neizostavni statement svakog proljeća jeste haljinica sa zanimljivim krojem i detaljima koji će obogatiti vaš ormar, a kombinacija zelene i žute boje će je učiniti još atraktivnijom.Ovaj tip haljine možete nositi kako u casual tako i u elegantnim varijantama.

 

Proljeće nam i ove godine donosi intenzivnu dominaciju boja – posebice mislimo na crvenu i zelenu. Ako bolje pogledate proljetne dizajnerske kolekcije, nećete moći ne primijetiti mnoštvo tonova i modnih igara koje su moguće sa ove dvije atraktivne boje. Elegantna zeleno bijela bluza i crvene hlače su svježina koja nam je potrebna nakon zimskog sivila. Ovaj tip outfita je definitivno za one koje se ne boje eksperimentisati i spremne su da smjelo ušetaju u novu sezonu.

Ukoliko niste ljubitelji jarkih boja i drastičnih promjena, ovaj outfit je vaš idealan izbor. Suptilne boje bluze i hlača će dovesti do izražaja vaš modni karakter. Ove outfite, i još mnogo drugih inspirativnih modnih lookova pronađi na www.hertex.ba i ostavi svoj modni pečat i ove sezone.

 

Pročitajte još