Alesandra Obradović, direktorica prodaje Aparthotela „Vučko“ na Jahorini: Provedite proljeće u prirodi

Piše: Marketing

Aleksandra Obradović je uspješna direktorica prodaje Aparthotela „Vučko“ na Jahorini. Zima je iza nas, stiglo nam je proljeće, priroda se budi. Nema ljepšeg mjesta za provoditi sunčane dane nego na planini. Evo nas opet poslije nekog vremena u razgovoru sa Aleksandrom koja nam je govorila o aktivnostima hotela u kojem svako može pronaći nešto za sebe.

Aparthotel “Vučko” nudi svojim gostima vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Jahorina je ove godine imala veoma uspješnu zimsku sezonu.Tokom cijele zime kapaciteti na Jahorini su bili puni, a gosti su nam najviše dolazili iz regiona, ali je ove godine bilo dosta i stranih gostiju – kazala je na početku našeg razgovora. Pored dobrih staza, priča nam Aleksandra, posebno su bili zadovoljni specijalitetima „Vučkove“ kuhinje, udobnim i velikim sobama, sadržajem za djecu ali i večernjim zabavama. Vlasnici ljubimaca su iskazali posebnu zahvalnost što svoje kućne ljubimce mogu povesti u naš hotel – ističe direktorica.

– Tokom sezone u organizaciji „Vučka“ i agencije Travel 4 fun bilo je mnogo nastupa poznatih izvođača u restoranu hotela, što će se nastaviti tokom cijele godine. Upriličena je sjajna zabava uz Acu Pejovića, Natašu Bekvalac, Seka Aleksić, a za april su zakazani nastupi četiri velike regionalne zvijezde. 

– Gosti koji dolaze na koncert i žele noćiti u hotelu,imati će popuste uz kupljenu ulaznicu – kazala je Aleksandra te dodala: Iako još uvijek ima skijaša, sada smo bazirani više na seminare, team building-e i druge poslovne skupove. 

– Vikendi su rezervisani uglavnom za privatne proslave, vjenčanja i rođendane. Za goste koji vole da provodJA vrijeme uz sunce na našoj terasi pripremamo i specijalne ponude za naredne sunčane mjesece. Kako bi slobodno vrijeme u narednim toplim danima proveli na najljepši način u ambijentu savršene prirode i idealne temperature, Aparthotel „Vučko“ se pobrinuo za sve. Uz wellness i ostale sadržaje svako će moći da pronađ neko uživanje za sebe.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti