Osmjehnite se ljetu uz Jumbo: Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite All inclusive putovanje u Tursku

Piše: Azra

 

Ljeto je svima omiljeno godišnje doba, kako je počeo školski raspust tako svi imaju više slobodnog vremena za porodicu i naravno za more i plažu. Ovo je pravo vrijeme da se pronađe to jedno mjesto na kojem se može naći svaki proizvod koji nam je potreban ovog ljeta. To mjesto se zove JUMBO.

Kada počnete da planirate svoje sljedeće putovanje ovog ljeta, obavezno svratite u neku od JUMBO prodavnica jer tu možete pronaći sve na jednom mjestu. Za savršen dan na plaži možete pronaći kupaće kostime za djecu, peškire za plažu, suncobrane, dušeke, vodene puške i pištolje i ostale razne igračke. Također, tu su i šatori za kampovanje, termos boce, vreće za spavanje i posude za hranu. Sve što vam je potrebno za reorganizaciju i preuređenje vaše kuće i pripremu vaše bašte za novo godišnje doba. Sve ovo imate na jednom mjestu.

Ovog ljeta JUMBO je kreirao tri drugara koji predstavljaju različite odjele u JUMBO prodavnicama, kako bi vam približili šaroliku ponudu sa odjela: sezone, kućnih dekoracija, igračaka, sporta, škole ….

Bobo je glavni lik ljetne kampanje i on predstavlja igračke i zabavu. Zato je on zadužen za sve dodatke za plažu i ljetne zabavne igre.

Mei-Mei je lik koji predstavlja kućni dekor i kuhinjske dodatke. Voli da brine o domu, bašti, da kupuje šminku i odjeću za svoje najdraže.

Lik po imenu JoJo predstavlja inovativne i tehnološke proizvode i zato vam pomaže da kupite slušalice, zvučnike, stolne igre i čini vaše ljeto pametnijim i zabavnim.

U znak zahvalnosti kupcima JUMBO je pripremio veliku SMS nagradnu igru, sa putovanjem za cijelu porodicu kao glavnom nagradom. Svaki kupac sa ostvarenim računom u iznosu 10KM ili više koji pošalje broj fiskalnog računa putem SMS poruke na broj 091112404, može učestvovati u izvlačenju i postati sretni dobitnik All Inclusive porodičnog putovanja u Tursku. Učešćem u nagradnoj igri, također imate priliku svakog vikenda osvojiti jedan od poklon bonova u vrijednosti 100 KM za kupovinu u Jumbu. Više informacija o nagradnoj igri potražite na društvenim mrežama i web stranici Jumbo BIH.

Ove godine, osmjehnite se ljetu uz Jumbo!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti